reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
nie za dobrze ci?dobra jakby co prv;-)
Ida Sierpniowa
mi na pewno nie, bo ja wszędzie mam dalekonajbliżej do wsiowego sklepu i koscioła, wiec wyobraź sobie me szczęściea żeby nie było to i tam 2km odległosci
kroma
Ida nie ma sprawy tam koszt przesyłki jest stały, obojętnie ile włożysz jest albo 15 funtów albo 20 funtów, teraz jest jakaś promocja na przesyłki i obniżyli do 15 funtów, ja będę coś zamawiać na lato po wiosennych obniżkach to dam znać.
onesmile
Świat według Pafffcia
E-lona, ale ladne!!Szczegolnie te pierwsze mi sie podobaja.
My ostatnio kupilismy Pawlowi takie typowe zamszaki sznurowane i szlag mnie trafia, bo Mlody je ciaaaagle rozwiazuje. No i przyrzeklam sobie, ze nastepne buty beda albo na sprzaczki, albo na rzepy.
My ostatnio kupilismy Pawlowi takie typowe zamszaki sznurowane i szlag mnie trafia, bo Mlody je ciaaaagle rozwiazuje. No i przyrzeklam sobie, ze nastepne buty beda albo na sprzaczki, albo na rzepy.
reklama
Te drugie to do chodzenia po domu. Co do sznurówek to też mówiłam do męża, że pewnie będzie odwiązywać to mi powiedział, że rzepy przecież też łatwo odpiąć. No nic. Zobaczymy jak będzie. Najwyżej będę przeklinać na czym świat stoi. ;-)
Podziel się: