reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

mi się wydaje, że jak jest możliwość na stworzenie prywatności to warto to zrobić.
ja szczerze mówiąc marzyłabym o tym, żeby każde z nas (mąż,Pudzianek i ja) miało swój własny pokoik, a do tego, żebyśmy mieli pokój wspólny jeden... ale to takie marzenia nie do spełnienia

reklama
a widzisz, źle końcówkę przeczytałam, do tego jeden wspólny a przeczytałam mamy jeden wspólny :-D:-D:-D a przecież pamiętam, że pisałaś, że dwa ;)
no właśnie trzeba, dlatego raz na jakiś czas gram ale jeszcze nic nie wygrałam :-:)-:)-(

pytanie za 100pkt
jakie buciki kupujecie swoim maluchom na wiosnę?
zastanawiam sie czy kupować jakieś takie trzewiczki jeszcze kostkę usztywniające (teściowa by była zadowolona:-p), czy po prostu jakieś takie balerinki itp:confused:jak będziemy u ortopedy to zapytam jak to z medycznego punktu widzenia wyglada, ale was pytam też boście niektóre doswiadczone już przecież no i moze bardziej ogólnie zorientowane w temacie:zawstydzona/y:
patrzyłam z ciekawosci na allegro i takie cusie mi w oko wpadły:

ECCO ZK KICK START FUSCHSIA CHILI RED r. 22 (2078622436) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

BUTY NIKETEAM HUSTLE D 4 TDV (161) 21 EUR WIOSNA (2119530857) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mega HIT - Buty Puma Drift Cat II V INF SF rozm.22 (2075196241) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

TRZEWICZKI EMEL R. 21 wyprzedaż!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2076818941) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i wiele więcej oczywiscie:cool2:co wy na to???

Ida, ja chyba będę szukać czegoś, co usztywni kostkę, bo Hania, jak ma niskie, to trochę krzywo stopy stawia. Z Twoich propozycji mnie podobają się pierwsze i czwarte. Teraz Hania ma Emel i są fajne, i wygodne dla niej. Niedługo trzeba będzie pojechać i co nieco pomierzyć. Już się cieszę... A, a w Deichmannie też są fajne, np. takie półbuty dziecięce - Buty dziecięce - Dziewczęce - DEICHMANN
Koniecznie daj znać, co Ci lekarz podpowie.

właśnie mi uświadomiłaś że trzeba zacząć już o tym myśleć :szok:

Idus mi się podobują pierwsze i ostatnie ;-)

z naciskiem że te 1.jpg na początek wiosny, a te 2078622436.jpg na jej "pełnię" ;-)

ragna o te też fajne ;-)

Ragna, tez mi sie podobają:-)mi sie wogóle podobają te rzeczy które nie są jakos przesłodzone:cool2:
ciekawa jestem co lekarz powie (jak już sie do niego wybierzemy:dry:):confused:

oj i mnie się te różowe podobają....ja w sumie już mam buciki dla małej za kostkę wysokie, ale to na początek, bo na koniec wiosny początek lata zakupić coś bedzie trzeba. Ale Iduś daj znać co i jak ortopeda Ci powiedział.
Ragna też fajniutkie

reklama
ooo, trzeba rzeczywiscie sie juz za bucikami rozgladnac, my nic wiosennego jeszxcze nie mamy. Na poczatek rzeczywiscie jakies takie trzewiczki za kostke i adidaski jakies.
A jaki rozmiar maja wasze maluchy. Maura ma mala stopke, teraz to pewnie 20 bedzie dobra -12,5 cm wkladka.

Do góry