reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
mój ma jeszcze małą stopę 22 i teraz będzie miał 23, Olka ma dopiero 24 i już mam dla niej 25 na wiosnę, a Arek ma butki jeszcze jesienne, które kupiłam i zimą nosił i jeszcze je ponosi bo to 22 jest, a na wiosnę ma adidasy, które kupiłam córce i nie nosiła ich bo źle jej dopasowałam rozmiar, dobrze, że są niebiesko-srebrne.

A ja kupiłam dzieciakom na wyprzedaży ciuchy ale z zagranicy z UK po 2 funty były bluzki, jak przyjdą to dam fotki.

Moriam mój tez ma taka malutka stopke:-)
Ida mi sie podobają drugie i te różowe wiazane
Ragna te tez fajne
Kroma sport direct mam pod nosem:-)Czasem są takie wyprzedarze ze można za grosze kupić super ciuchy szczególnie dla dziewczynki

szkoda wioli że ja nie mam pod nosem bo czasem w sklepie są lepsze promocje niż na necie, ale dobrze że do Pl wysyłają i jeszcze nie jest taka tragedia z kosztami przesyłki dałam 15 funtów i jeszcze na spółkę zamawiałam z dwoma osobami.

reklama
o kurczę, ja kiedyś patrzyłam na ta stronkę juz! zapomniałam o niej...
ej, a jakby co to kroma na spółę mogłybyśmy zamawiać?
bo wioli nie będę głowy zawracać z wysyłaniem;-)

Do góry