reklama
No wlasnie mi sie podobają takie i takieo pietrowym myśle dlatego ze chciałam jeden pokój przeznaczyć na spanie drugi na bawialnie jak zdecyduje sie na auto muszę ich rozdzielić jednak a coś wymysle pewnie Bartek zadecyduje za nas
Wioli- myle,ze chyba raczej jednak te auta- niech mają chłopaki radochę:-).A wiesz ,dlaczego tak myślę?Chyba jednak lepiej,ja będą mieli własne pokoje- bo co z nauką?Jednak różnica wieku jest i lepiej,jak każdy będzie miał swoją prywatną przestrzeń.Między moimi chłopakami jest podobna,jak u ciebie,no i jak Tomir miał 10 lat a Maks 5 ,to byli całkowicie "niekompatybilni"- Tomir miał juz swoich kolegów,swoje zainteresowania- chyba jednak ,jak masz warunki,dac im osobne pokoje.
emiliab
Fanka BB :)
wioli myślę podobnie jak happy -oddzielne pokoje. No i przecież Bartek chodzi do szkoły,więc musi mieć miejsce do nauki. U moich chłopaków też jest spora różnica(6 lat),Kuba ma swój pokój na swoje zabawki i swoich kolegów(i koleżanki;-)).
Kania78
...
Jak i moje, tyle że u Nas nie było miejsca na takie łóżko, jeden pokój na Nas trójkę.przypomniałyście mi, że łóżko piętrowe to było moje niespełnione marzenie z dzieciństwa
margerrita
Fanka BB :)
a co do cen mleka, nie wiecie gdzie jest najtanszy bebilon?
reklama
Emis happy mój Bartek ma miejsce do nauki jeszcze w innym pokojuChłopcy maja dwa małe pokoje i w jednym są łóżka i komoda a w drugim komoda i zabawki z tym łóżkiem pietrowym to chyba tez moje takie niespełnione marzenie moja mama tez mówi zeby ich rodzielic bo przyjdzie czas ze nie będzie juz tak kolorowo z nimi jak jest teraz i przypomina mi jak ja kiedyś jeczalam ze mam pokój z siostra
Podziel się: