reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Wioli ;-) a tak poważnie to jak masz miejsce i kasę to jasne, że kup takie fajne łóżko-samochód :-)

reklama
wioli, mój bratanek ma takie łóżko-samochód i mi się bardzo podoba :tak: a jak byłam dzieckiem to z bratem mieliśmy łóżko piętrowe i je uwielbiałam :-)

No wlasnie mi sie podobają takie i takie:eek:o pietrowym myśle dlatego ze chciałam jeden pokój przeznaczyć na spanie drugi na bawialnie jak zdecyduje sie na auto muszę ich rozdzielić jednak a coś wymysle pewnie Bartek zadecyduje za nas

Wioli- myle,ze chyba raczej jednak te auta:tak:- niech mają chłopaki radochę:tak::-).A wiesz ,dlaczego tak myślę?Chyba jednak lepiej,ja będą mieli własne pokoje- bo co z nauką?Jednak różnica wieku jest i lepiej,jak każdy będzie miał swoją prywatną przestrzeń.Między moimi chłopakami jest podobna,jak u ciebie,no i jak Tomir miał 10 lat a Maks 5 ,to byli całkowicie "niekompatybilni"- Tomir miał juz swoich kolegów,swoje zainteresowania- chyba jednak ,jak masz warunki,dac im osobne pokoje.

wioli myślę podobnie jak happy -oddzielne pokoje. No i przecież Bartek chodzi do szkoły,więc musi mieć miejsce do nauki. U moich chłopaków też jest spora różnica(6 lat),Kuba ma swój pokój na swoje zabawki i swoich kolegów(i koleżanki;-)):tak:.

przypomniałyście mi, że łóżko piętrowe to było moje niespełnione marzenie z dzieciństwa :-p ale jakbym miała z bratem (4 lata młodszym swoją drogą) spać w jednym pkoju to jestem pewna, że byśmy się pozabijali.

reklama
Emis happy mój Bartek ma miejsce do nauki jeszcze w innym pokoju:-DChłopcy maja dwa małe pokoje i w jednym są łóżka i komoda a w drugim komoda i zabawki z tym łóżkiem pietrowym to chyba tez moje takie niespełnione marzenie moja mama tez mówi zeby ich rodzielic bo przyjdzie czas ze nie będzie juz tak kolorowo z nimi jak jest teraz i przypomina mi jak ja kiedyś jeczalam ze mam pokój z siostra:-D

Do góry