reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

My jesteśmy wierni pampersom, ale kupujemy tylko na promocjach. Z huggisami mamy nieprzyjemne doświadczenia, takie jak u Sarisy. Ostatnio wypróbowaliśmy dady i moim zdaniem są całkiem OK.

reklama
Sariska co do chusteczek to mąż ma racje są okropne tez kiedyś kupiłam i zalowalam strasznie na pampersach tych akurat sie nie znam ale wierze na slowo;-)
Co do tych dad pampersow to piszecie ze sie zmieniły to dobrze bo pamietam ze koleżanka je używała to były strasznie ceratowe i odpazaly dupke ale mąż był sknera i wolał męczyć dziecko:wściekła/y:

A u nas jeśli chodzi o chusteczki to sprawdzają się Kindii Cleanic 3, te granatowe. Często są w promocji i generalnie nie wychodzą super drogo.

ja byłam wierna pampersom do 3, potem będąc u Makucka kochanego spróbowaliśmy Dada i od tamtej pory pampki były na noc, aż pewnej nocki założyliśmy na noc dady i nic nie przeciekło. Dady lubię za to, że nie wiszą w kroku jak obecnie pampki ehhh. Jak Happy mówi, maja za dużo tych kulek wchłaniających i robią się tak strasznie ciężkie....jeszcze chciałam te rosmanowskie spróbować, tylko jakoś zawsze okazji nie mieliśmy.

Wioli to na to wychodzi, że częściej przebierasz Kubusiowi pampka ;-) heheh........ Albo moja więcej sikała, że jej tak zwisały hahahaha. I fakt faktem pampki są dobre i ja najbardziej byłam zadowolona z premium care, a z tych zielnoych już mniej...
A o kulkach napisałam, bo tak Happy napisała ja w sumie żadnych nie znalazłam.

a ja mimo iż używam zwykle dada to nie raz się zdarzyło, że przeciekły.
zresztą przy pampersach też mi się to zdarzało, więc ja nie zrzucam tego na żadną markę.
huggiesy miałam jedno opakowanie i były OK.

ja osobiście z huggisów byłam zadowolona, ale jak u mnie pampek przez noc nie wytrzyma a nawet przez pół co się przy nich zdarzało to są skreślone, bo mała się budziała...trzeba było ją przebierać więcej zachodu z nimi było. A dady w nocy zawidoły nas może ze 4 razy tak więc to prawie zerowy zawód ;-)

reklama
Sariska ja rozumiem. U mnie po prostu każde z tych, które używaliśmy zdarzało się, że przeciekły, więc nie zwalam tego na markę.

Do góry