reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Tak przeliczyłam wczoraj, że po tych podwyżkach to ceny pieluch za sztukę coraz mniej fajnie się przedstawiają. Nawet te rossmanowskie czy biedronkowe. Dlatego dobrze, że zauważyłam, że jest akurat promocja huggies w biedronce, bo tu cena pieluchy wypada naprawdę korzystnie.

Nat dokładnie o tym samym miałam pisać. Dady jak przeliczałam to ponad 50 gr za sztukę, a teraz w promo w biedronie huggies po 45 gr za sztukę i kupiłam 1 opakowanie na próbę.

E-lona ja właśnie dzięki Waszej stronce zauważyłam tę promocję. Także dziękuję :-* Ja już ich używałam i były bardzo OK.

Co to za kraj ze człowiek musi szukać promocji zeby zakupić coś niezbędnego dla dziecka przecież te obiadki i pampersy w pl kosztują bardzo dużo na polskie zarobki:wściekła/y:Powiem wam ze tutaj sloiczkiem kosztują naprawdę grosze za pampersy płace 12 funt to tez nieduzo mleko kosztuje 9funtow to żaden wydatek jakiś specjalny na te zarobki tutaj

reklama
A my przeszliśmy z Bebilonu pepti na zwykły Bebilon i puszka 800g kosztuje prawie 45zł:szok:
w tesco znalazłam po 42zł, czuję teraz tą różnice w cenie:eek:
a co do pampersów to używamy Pampersa, ale coraz droższe :no: Mogłaby już być wiosna, bo będziemy rozpoczynali przygodę z nocnikiem:laugh2:
A co do Polski i cen tutaj to poprostu to przemilczę:crazy:

Do góry