reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

dawidowe, moja Miśka dzisiaj w tesco patrzyła na tą owcę z przerażeniem (nadmienię, ze Timmy to jej ulubiony stwór) jak beczała...
za to jak dorwała sie do takiego bębenka, świecąco/grajaco/stukanego to oddać na półkę nie chciała no i co miałam zrobić??? kupiłam:-p
potem posadziłam ją na koniu na biegunach zeby reakcję sprawdzić i co????? zleźć nie chciała a jak sie rozbujała to mało zawału nie dostałam a ta zaciesz miała:rofl2:ale koń 240 zł prawie a tyle to ja nie mam na zachcianki:baffled:dostanie pod choinkę ale tego z biedronki, stówę tańszego:rofl2:
a jutro na Mikołajki dostanie dwie bajeczki i , tak jak Franuś, drewniane klocki Elefun'a:-D:-D:-Di nie wiem co babcia wymyśłiła ale podobno praktyczne i fajne:sorry::rofl2::laugh2:

reklama
wiecie co a mi sie takie pseudo interaktywne zwierzaki udajace prawdziwe nie podobaja, jakos potem dziecku bedzie ciezko wytlumaczyc, ze to prawdziwy to nie zabawka, ale to moje zdanie
ta owieczka jest malo interaktywna, ale kupilismy mimo, ze fanka zabawek nie jestem dlatego, ze misiek uwielbia wszytsko co wyglada/ jets owca i uwielbia baranka shouna ale tylko piosenke poczatkowa, jutro sie ukaze czy prezent trafiony
co do interaktywnych zabawek to mamy szczeniaczka i zdecydowanie za bardzo wrazliwy jest na dotyk, zainteresowanie 0
dla dziewczyn co jeszcze sie nie obkupily 7 i 8 grudnia w cerfiurze za wyadnie 100zl na zabawki 40 zl w e-bonach :)

Kroma chcesz jeszcze psa?podziwiam ja za chiny Bartek tez jeczy ze chce psa ale jak bym miała mieć psa to pozostaloby mi tylko wziasc sznurem i iść do łazienki i tak już niewiem gdzie glowa gdzie d....

...a ja powoli w depresje wpadam z powodu niemożności wyboru prezentu dla Amelki...:-:)-:)-:)no:.Od godziny siedzimy z M. i wałkujemy temat i nic nie wymyśliliśmy mądrego...
Te zabawki,ktore wymieniacie sa fajne,ale...właśnie brat powiedział mi,zebym czasem nic nie kupowała z tych szczeniaczków,gąsiennic gadających itp.,bo wszystko Amelka po Kalince dostanie,bo ona już wyrosła,to po co mam kupowac?Naprawdę,w kropce wielkiej jestem:((((.Ta kuchnia fajna,ale doszliśmy z M. do wniosku,że zwyczajnie nie mamy na nią miejsca.
Skończy się na tym,że w ostatniej chwili z obłędem w oczach będziemy się przepychac z tłumami innych desperatów:no::-:)-:)-(
Pokazywałam dziś Amelce w sklepie tego laptopka,co Ida pokazała.Spodobał się jaj.no,ale pod choinkę to troche za mało:no:

O Duplo myślelismy:tak:.Tylko,że ona na razie w ogóle nie przejawia zainteresowania ŻADNYMI klockami,foremkami,sorterami itp.Ukochane sa lale i misie i koniec...:baffled:.No i jeszcze książeczki.Przeciez nie kupię dziecku pod choinke książeczki.Kolejna lala?Iść za głosem dziecka i to jej kupić?

happy- to jak lubi lale to kup jej coś do tych lali, łóżeczko, nosidełko, buteleczki, niech niunia karmi je, chyba że już ma to, no a może kup jej domek dla lal taki mały, może to ją zainteresuje, albo coś z Little People też są tam takie zestawy dla dziewczynek.

reklama
Do góry