reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

U nas maskotki są na topie. Hania je uwielbia, nosi, karmi, tańczy z nimi:)
Rysia, fajna sprawa z tym namiotem. Też rozważałam kupno, ale mąż stwierdził, że Hania może by się bała. Ja nie jestem przekonana, ale lista prezentów choinkowych już zrobiona, więc namiot zaczeka na inną okazję.
Hania na mikołaja dostani Mulę, a pod choinkę zamówię wózek drewniany, jak wreszcie się na jakiś zdecyduję... Wiem, że od rodziny na pewno dostanie takie drewniane kaczuszki na sznurku, a co jeszcze, to się okaże:)
Mała Mi, bardzo fajna ta żyrafka.

reklama
Mała Mi- faktycznie fajowy ten Chuck, zdradź gdzie tyle kosztował, bo mają w Pepcko ale zestawy Chucka takie dość fajne do 100 zł, chyba jeden był po 59 zł. I żyrafka też fajna.

Rysia- namiot fajny :)

A ja się wkurzyłam bo kupiłam Olce kasę fiskalną i się okazała zepsuta, no i poszłam wymienić, no M poszedł i baba nie chciała, no że mój M ma gadane to oddały kasę. I teraz mam dylemat co jej kupić, bo te kasy to kupa złomu jak dla mnie kosztują 67 zł a jakieś takie posklejane, plastik porysowany, jedynie co widziałam z Fishera ale cena wysoka i jeszcze ze Snoby mają fajne, ale w GW to tylko znalazłam w Pati i Maksie a tam mają po 120 zł.

Ragna- Amelka do tej pory nie wyrażała zainteresowania namiotem z kulkami u kuzynki,a wczoraj z wielkim zapałem tam właziła i wyrzucała kulki.Mi by sie podobał,ale nie widze namiotu i kulek jeszcze do tego u nas w pokoju:no::eek:

Ragna- Amelka do tej pory nie wyrażała zainteresowania namiotem z kulkami u kuzynki,a wczoraj z wielkim zapałem tam właziła i wyrzucała kulki.Mi by sie podobał,ale nie widze namiotu i kulek jeszcze do tego u nas w pokoju:no::eek:
Oj, rozumiem:) Te kulki pod nogami...
A ja czekam na informację o dostępności zielonego wózka... Kurcze, będzie kanał, jeśli go nie będzie. Pewnie wtedy padnie na jakiś z białymi oponkami.

Mała mi zyrafka super ale nie widziałam tu takiej a co do zabawek anglojezycznych to myśle ze dla dziecka to żaden problem
Kroma fajne miasteczko tez o nim myśle
Rysia mój Bartek miał podobny namiot aż kiedyś zostawilam w ogrodzie na dwa dni deszcz lał i szlag go trafił
Happy teraz musisz coś owego wymyslec albo kup drugiego będziesz mieć stajnie
Ragna wózek słodki tez taki chce

Ostatnia edycja:
Kroma fajne te puzzle i miasteczko :-)
Emiliab cieszę się, że zakupy się udały. Oliwia też dostanie drewniane klocki w żłobku na Mikołaja (sama wybierałam ;-)
Happybeti fajnie, że Amelka dostanie od rodzinki konika, wy może tą kuchnię zakupcie (z braku laku i miejsce się znajdzie ;-))
Mała_mi świetne to auto, a żyrafka rewelacja.
Ragna wózek, który wybrałaś rewelacyjny.
Rysia namiot super :-)

Kroma miasteczko mamy też juz kilka m-cy i caly czas jest zainteresowanie także myślę że u Was też tak będzie:tak:

Ragna wózek śliczny,na pewno posłuży na długo,ja jeszcze się nie zdecydowałam

Happy ładna a przede wszystkim podoba mi się że drewniana,jakoś bardziej wytrwałe takie zabawki się wydają no i wyglądają fajnie

reklama
Do góry