reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
beti, no weeeeeeeeeeee.......... aż taki problem??? u mnie pomysłów multum za to kasy deficyt:-(a matę wodną do tego laptopa jakbyś dokupiła? pisać podobno lubi;-)nie wiem noooooo.......... ja bym swojej gwiazdkę z nieba dała:-D

a ja też nie mam pomysłu, ale ja jakoś nie mam czegoś takiego, że moje dziecko wszystko musi mieć, wręcz przeciwnie.

natuś, u mnie się to wzięło od tego że moja mama nie miała warunków żeby nam kupować co nam sie wymyśli i jej było z tym ciężko... i nam też trochę... ale ja teraz korzystam dopóki młoda nie czai że zobaczyła coś w tym tyg to "aha, pod choinką znalazłam to jest jakis związek". nie zamierzam spełniać zachcianek księżniczki jak już sama będzie w sklepie wymyślać:-p
a pomysłów mam multum - pożyczy ktoś kasę? SPONSORA SZUKAM:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ida ja nawet nie wiem czy miałam dużo czy nie. Na pewno miałam różne rzeczy, które tata przywoził z zagranicy i można było poszpanować ;-)
Ale jakoś generalnie rzeczy nie utkwiły mi w pamięci.
Moje dziecko ma bardzo dużo zabawek, ale to w 90% od kogoś.
Ja jakoś nie mam na to ciśnienia. Szczególnie, że jego najbardziej interesują rzeczy, które zabawkami nie są.

happybeti fajna ta kuchnia którą znalazłaś, ja to chciałabym taki drewniany warsztat ale na razie tak samo jak u Ciebie brak miejsca na trzymanie tego:-(.
A widziałyście coś takiego Wodna Mata TOMY Classic Aquadoodle Sklep (1954702246) - Aukcje internetowe Allegro , kiedyś zamierzam coś takiego kupić,ale to chyba jeszcze za wcześnie? Chociaż Łukasz lubi trzymać wszelkiego rodzaju mazaki, długopisy w ręce:baffled:.
regna wózek bombowy, w takich chwilach to i ja chciałabym mieć dziewczynkę.

Pytałam Was o te anglojęzyczne zabawki i dziękuje tym mamom które mi odpowiedziały na pytanie! :* Pytam bo kurde na allegro pełno takich tanich zabawek anglojęzycznych to i może ja się na jakąś skuszę?

natolin widzisz u Ciebie dziecko dostaje zabawki i większość dostał w prezencie a u nas to jest tak że tylko moja mama i chrzestna kupią zabawkę ( skonsultują ze mną) bo od strony męża to nie ma na co liczyć. Dzisiaj Mikołaj a oni nawet o żadnej drobnostce nie będę pamiętać.

dawidowe my to mamy tylko z tych zwierzaków interaktywnych szczeniaczka uczniaczka i tak naprawdę dopiero teraz Łukasz odkrył jego uroki. Miś siedzi na półce i on podchodzi do niej i pokazuje palcem i woła "to".
Hitem dla niego jest za to taki teletubiś DUŻY TELETUBIŚ Z TELEWIZORKIEM DIPSY WARSZA (1954767627) - Aukcje internetowe Allegro. Uwielbia tą muzyczkę i oglądać obraz w tym ekraniku. Kiedyś w sklepie pokazywaliśmy mu pozostałe teletubisie i gdybyście widziały zaciesz na jego buźce:-)

Ida a o tym bębenku to ja chyba też kiedyś myślałam, nawet chyba w promocji w tesco był ostatnio:-)

reklama
Do góry