reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
U nas zabawki w spadku to były grzechotki i takie zabawki dla niemowlaka oraz stoliczek edukacyjny. Mój syn zaczął coraz bardziej interesować się zabawkami, dłużej się przy nich zaczyna skupiać.
dawidowe dzięki że piszesz swoją opinię, bo właśnie nie znam jeszcze nikogo kto tą matę wodną ma. A powiedz mi dlaczego jest do bani?

po pierwsze jak przyciesniesz za mocno pisak to robi się plama a dodatkowo zanim dziecko jakis rysunek zrobi to pierwsza cześć wysycha a tym samym znika. To już lepsza tablica magentyczna

Dawidowe a Ty kupowałaś już tablicę magnetyczną dla Laury??? My kupiliśmy kiedyś i cieszy się ogromnym zainteresowaniem.

nat- u nas tak samo jest w spadku albo jako prezent, jak ja kupuję to raz na jakiś czas jak wypadają urodziny, i jakieś święta. No ja lubię zabawki, ale jak już to ja mam ciśnienie jak kupuję starszej jakieś malowanki, bajeczki i kredki, sama lubię bazgrolić i szybko nam się takie rzeczy kończą. A co do reszty to my mamy za dużo tego i dla mnie święta to kłopot zabawkowy. No ale dobrze że są te zabawki, bo kiedyś to ja miałam dużo, ale lalek, klocków, samochodów i bajek, bo tylko to było w sklepach i wszystkie lalki takie same były plastikowe, a klocki drewniane.

reklama
Do góry