Wojtka misie praktycznie nie interesują. Jedyne co lubi, to swoją szmatkę przytulankę do spania (tego typu: NICOTOY Simba mięciutka Szmatka Przytulanka 4wzory (1963266868) - Aukcje internetowe Allegro). Staram się by smoka i szmatkę dostawał tylko w łóżeczku, gdy idzie spać. Jak tylko wstaje i wychodzi z łóżeczka, zabieram mu jedno i drugie. Na święta kupiłam drugą szmatkę, żeby co jakiś czas dawać mu na zmianę-łatwiej mi będzie prać (przynajmniej taką mam nadzieję)
reklama
dawidowe
Fanka BB :)
a moja ma dwie takie szmatki i owieczkę całkiem lubiła ze zwróceniem uwagi na całkiem a zajączka miała szeroko gdzieś. Teraz nawet nie spojrzy. Jak ja lece do łazienki a ona się bawi to i tak w ciągu paru sekund widze jąw progu lecącą do mnie i pod jedną pachą ma murzynka a pod drugą ma kocyk który "czyściutki" ciągnie się za nią po przedpokoju.
R
rysia85
Gość
Dziewczyny jeśli intersują was układanki,zgadywanki itp.dla dzieciaczków to polecam LISCIANI Układanka GDZIE MIESZKAM Puzzle Pary 0422 (1960261842) - Aukcje internetowe Allegro LISCIANI GIOCHI 3w1 Puzzle Memo Pary BABY KIT 0460 (1960261757) - Aukcje internetowe Allegro .Są naprawdę super
Ida Sierpniowa
rysiek, ty lepiej pisz co u ciebie!!!!!!!!
aniawa- nadzieję możesz mieć;-).Amelka smoka pozbywa się bez oporów- mówię jej "daj smocia"- podaje mi go,odkładam ,nawet specjalnie nie chowając,ale miśka się domaga.Stoi przy łóżeczku i płacze,żeby jej go dać...
emiliab
Wczorajmw ramach jutrzejszego święta kupiliśmy Frankowi klocki drewniane z biedronki. Dostał również butki zimowe,na które kasę dała moja mama. Zdecydowaliśmy się na buty z ccc,bo jesteśmy przekonani do butków z tego sklepu-Kuba -jak zaczął śmigać,to też miał buty z tego sklepu i nie narzekamy;-)
kroma
rysia- co do Puzzli to fajne, u nas Arek układa próbuje włożyć i mu radochę sprawiają te CLEMENTONI EDU BABY ZWIERZĘTA Nowa Poznan terazza (1955445216) - Aukcje internetowe Allegro.
a ja tu dam link tego co ja kupiłam wczoraj MIASTECZKO WESOŁE KLOCKI FISHER PRICE (1951589877) - Aukcje internetowe Allegro tylko w innej cenie 119 zł
emilia- ja już mam wszystkie prezenty ale szczerze to też bym jeszcze kupiła klocki drewniane, no ale jeszcze nie długo i mamy święta wielkanocne i moja Olka ma 3 latka.
a ja tu dam link tego co ja kupiłam wczoraj MIASTECZKO WESOŁE KLOCKI FISHER PRICE (1951589877) - Aukcje internetowe Allegro tylko w innej cenie 119 zł
emilia- ja już mam wszystkie prezenty ale szczerze to też bym jeszcze kupiła klocki drewniane, no ale jeszcze nie długo i mamy święta wielkanocne i moja Olka ma 3 latka.
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
U nas Łukasz nie objawia zainteresowań względem maskotek, są obok jego łóżeczka - chyba bardziej funkcję dekoracyjną sprawują. Od drugiego dnia narodzin ma takie dwa misie mniejsze a tak czy siak nie są one fajne dla niego. Kładę mu na noc miśka do łóżeczka ale przeważnie kończy się to tym że leży on poza łóżeczkiem rano.:-)
Wiecie coraz to gorszy problem mieliśmy z wyborem zabawek, bo jak w jednej chwili nic mi się nie podobało to nagle tyle fajnych rzeczy chciałabym mu kupić.
Na razie pod Choinkę kupiliśmy mu takie o to autko- jak w sklepie kiedyś przeszliśmy obok niego to Łukasz się nim interesował bardzo, tak więc kupiliśmy mu, niestety w sklepie widziałam po 299zł ale znaleźliśmy jedno takie miejsce gdzie kosztowało 145zł, tak więc różnica ogromna.
Wcześniej też myślałam nad takim autkiem Zig z FP, ale G. mnie przekonał że to w/w jest lepsze .
Na Mikołaja dostanie klocki drewniane.
Jeszcze mam pomysły na prezenty takie jak: odkurzacz, zestaw sprzątający, bo moje dziecko to naprawdę przejawia ogromne zamiłowanie do takich sprzętów. :-)
Nie wiem czy Was też to wkurza ale jak szukam zabawek na allegro to denerwuje mnie to że dużo osób wystawia tanio zabawki tylko że anglojęzyczne. Mnie się wydaje że dla takiego dzieciaczka to chyba nie za fajnie żeby w obcym języku je na razie miał? Co wy o tym myślcie, bo ja sama już nie wiem.
A i mogę polecić taką o to żyrafkę z klocuszkami, gdyż mój syncio jest na etapie wrzucania wszystkiego do jakiś dziurek, zakamarek i ta zabawka przypadła mu do gustu
Wiecie coraz to gorszy problem mieliśmy z wyborem zabawek, bo jak w jednej chwili nic mi się nie podobało to nagle tyle fajnych rzeczy chciałabym mu kupić.
Na razie pod Choinkę kupiliśmy mu takie o to autko- jak w sklepie kiedyś przeszliśmy obok niego to Łukasz się nim interesował bardzo, tak więc kupiliśmy mu, niestety w sklepie widziałam po 299zł ale znaleźliśmy jedno takie miejsce gdzie kosztowało 145zł, tak więc różnica ogromna.
Wcześniej też myślałam nad takim autkiem Zig z FP, ale G. mnie przekonał że to w/w jest lepsze .
Na Mikołaja dostanie klocki drewniane.
Jeszcze mam pomysły na prezenty takie jak: odkurzacz, zestaw sprzątający, bo moje dziecko to naprawdę przejawia ogromne zamiłowanie do takich sprzętów. :-)
Nie wiem czy Was też to wkurza ale jak szukam zabawek na allegro to denerwuje mnie to że dużo osób wystawia tanio zabawki tylko że anglojęzyczne. Mnie się wydaje że dla takiego dzieciaczka to chyba nie za fajnie żeby w obcym języku je na razie miał? Co wy o tym myślcie, bo ja sama już nie wiem.
A i mogę polecić taką o to żyrafkę z klocuszkami, gdyż mój syncio jest na etapie wrzucania wszystkiego do jakiś dziurek, zakamarek i ta zabawka przypadła mu do gustu
reklama
R
rysia85
Gość
rysia- co do Puzzli to fajne, u nas Arek układa próbuje włożyć i mu radochę sprawiają te CLEMENTONI EDU BABY ZWIERZĘTA Nowa Poznan terazza (1955445216) - Aukcje internetowe Allegro.
Kroma fajne te puzzlea co do miasteczka to uważam że fajny prezent zakupiłaś...ja kupiłam je kilka miesięcy temu i Miłosz ciągle przejawia nim zaintersowanie:-)
Emiliab fajnie że zakupy udane...klocki drewniane są naprawdę fajne a co do butów to też uważam że z ccc są wygodne i gatunkowo dobreOby Franiowi też przypadły do gustu
Happybeti ja tam bym się cieszyła że konika chce kupić rodzinka,dzięki temu możesz dalej myśleć nad jakimś prezentem dla córy (hihi myślę że trza się dostosować do rad Dawidowe czyli złożyć łóżko i wstawić mega wypasioną kuchenkę)
Mała_mi samochód superaśny (no i różnica cenowa powalająca)
a Miłosz dostał od babci na Mikołaja NAMIOT Domek Disney CARS AUTA ZYGZAK McQueen 2011 (1953573305) - Aukcje internetowe Allegro bo jest ostatnio na etapie robienia sobie swoich własnych kryjówek więc domek okazał się strzałem w dziesiątke
Podziel się: