reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Elusia dziękuję bardzo!!!!! Świetny domek! Ja właśnie szukam czegoś,przede wszystkim ze zwierzątkami wydającymi dźwięki!!!!!

Jeszcze zastanawiałam się nad takimi rzeczami:Co wy na to?
Arka Noego
Odkrywczy dom

A bujaki Franek ma dwa: konia po Kubie(w piwnicy) i Szreka po kuzynie(jeszcze u mamy)

Jeszcze zastanawiałam się nad takimi rzeczami:Co wy na to?
Arka Noego, Odkrywczy dom
Mnie się Arka podoba.

Wczoraj zamowiliśmy

http://allegro.pl/super-grube-sanki-sportline-pchacz-spiwor-i1940374474.html

To prezent od dziadków dla Oliwii, a ja to sama nie wiem jeszcze co kupić bo tyle pomysłów podałyście tutaj że mi się dwoi i troi a kasy coraz to mniej.

A co sądzicie o tym:
http://allegro.pl/edukacyjna-ukladanka-formy-ciastolina-od-ramiz-i1918821586.html

[URL="http://allegro.pl/eichhorn-drewniana-kostka-edukacyjna-szescian-2235-i1925285350.html"]http://allegro.pl/eichhorn-drewniana-kostka-edukacyjna-szescian-2235-i1925285350.html

[/URL]

Ostatnia edycja:
Mój chłopek dzis oglądał konie na biegunach bo chce małej kupić ale się powstrzymał bo stwierdził że na gwiazdkę może lepiej, A jako ciekawostkę to pochwale się bo swego czasu to pracowałam w takiej firmie co koniki na bieg produkowała no ale firmy już niet niestety:-(

wrzucialam linka gdzie je dobrze widac, ale wlasnie zwrocilam uwage, ze cenowo az takiej roznicy nie ma 10-15zl na sankach i tak sie zastanawiam czy to konieczne,
co do zabawek, kostka i domek fajowe co do klockow/ukladanki/stempelkow cenowo i wizulanie nie jestem przekonana, jak uzyjesz jako stepel beda cale w tuszu, widzialam w realu taka sama ukladanke za 9zl,
a u nas w nocy z soboty na niedziel za kazde 10zl wydane na zabawki w tesco 5zl w bonie oddaja, jade na szalenswto zakupowe :)

reklama
Kaniu mi się podobają te klocki z ciastoliną-super pomysł na prezent:tak:chyba też się na nie skuszę,ale nie wiem czy powinnam bo zabawek itp.rzeczy mam już w domu pod dostatkiem:tak:no ale ciastoliną to bym się sama pobawiła:-D
Emilab a z Twoich propozycji wybralabym arke noego bo Miłosz też uwielbia zwierzątka:tak:

a co do prezentów to wiem że już kiedyś pisałam ale napiszę jeszcze raz (a co!!!)co się u nas sprawdza na dłużej niż 5 minut zabawy;-)
-hitem jest huśtawka HUŚTAWKA HUŚTAWKI KUBEŁKOWA FOTELIK PASY BEZP 8kol (1943008610) - Aukcje internetowe Allegro
-konik KONIK-KOŃ NA BIEGUNACH - LITTLE TIKES - 3 KOLORY! (1926040570) - Aukcje internetowe Allegro
-samochód tańczący (linka już kiedyś do niego dawałam)
-różniaste zwierzątka
-drewniane klocki (u nas KLOCKI DREWNIANE EICHHORN 100 el. SORTER (1928238737) - Aukcje internetowe Allegro)
-klocki duplo (chociaż tymi musimy bawić się razem bo na samodzielną zabawę jeszcze za wcześnie)
-ostatnio uwielbia domek teletubisiów
-kostka edukacyjna też go zajmuje ciut dłuzej INTERAKTYWNA KOSTKA EDUKACYJNA 6w1 OD 1 ROKU WAWA (1935938295) - Aukcje internetowe Allegro
-muzyczne miasteczko FISHER PRICE MUZYCZNE MIASTECZKO Polecamy (1930351933) - Aukcje internetowe Allegro
-i jeszcze lubi wyprowadzać na "spacer" Fisher price, słonik pchacz!!!! (1932718121) - Aukcje internetowe Allegro
i to chyba tyle jak narazie...teraz czekam na narzędzia (zobaczymy czy mu podpasują):-)

a co do sanek to ja tak Idusia wyciągnę z garażu po mnie stare zasłużone ale i całkiem w dobrym stanie sanki...mam nadzieje że Miłosz będzie zadowolony:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry