reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

no wlasnie mam pytanie odnosnie spiworka, bo tak mysle, ze mlodegi ubiore jak na dwor, a ze dziecko biegajace jest a nie z tych grzecznych co w wozku siedzi, to jak go wyjme z senek to bedzie calymokry i potem nie wrzuce go do tego spiworka i tak mysle, ze bez sensu ten spiworek,
aniawa wypasne saneczki, tylko nie napisane ile waza
a co myslicie o podstakach pod nozki z nimi czy lepiej bez?
moriam co do kuchni, sasiad ma domek gdzie jest w srodku taka pseudo kuchnia, piekarnik i szafeczka, zabawa przednia, mysle, ze lepiej taka zabawke kupic co nie bedzie za pare miesiecy, moze sie nia bawic dzis i za 2 lata

reklama
nat, u nas wszystko co jest u kogoś to super zabawa, ale jak już jest to w domu, to średnio mojego synka interesuje ;-)

rysia fajny ten warsztat, super pomysł na prezent. Ja myślę że kiedyś podobny poszukam,ale chyba jak będzie Łuki trochę straszy.
kania ja już sanki pokazałam, tak więc nie wiem jakie CI inne doradzić:-)
czarodziejka my mamy te sanki HIT SANKI PICCOLINO spiwór rączka podnóżki PRODUCE (1910273193) - Aukcje internetowe Allegro i one są podobne do tych co aniawa pokazała i z tego co pisze to one prawie 6kg ważą:-)
Ida wyobraź sobie że ja tez mam takie jeszcze sanki po mnie i tato powiedział że odmłodzi je i Łukasz będzie miał jak będzie przyjeżdżał do nich:-)

u mojej w żłobku są te różne kuchenki zlewozmywaki i warsztaty i ona podobno od nich nie odchodzi. Dobrze że jest kilka bo inne dziecko pewnie musiało by mieć siłe przebicia. Kierowniczka generalnie rządzi. Ale do domu raczej nie kupie bo juz tak nie mam dostepu do swoich rzeczy bo a to wózek lali, a to łózeczko lali a to krowa skoczek
KROWA, Skoczek Gratis Naklejki-Pompka MIKOŁAJ (1932056040) - Aukcje internetowe Allegro tylko my mamy taka w kolorze fioletu jak czekolada milka. Dziadek odejść nie mgł w świecie dziecka i kupił. Niunia generalnie z niej nie schodzi. Nawet zarano jak wychodzimy to ja sie ubieram a ona w tym czasie skacze.

rysia warsztat fajny,ale,co kupisz mu,jak będzie miał 2-3 lata:sorry:

Ja mam sanki drewniane,które pod choinkę dostał Kuba,jak miał tyle lat,co Franek:tak:.

No i zaczęłam wertować nasz "zakupowy",bo już się zaczęły pytania: co kupić na święta?

Ja w ogóle nie mam pomysłu na prezent pod choinkę:no::-:)baffled:.Taka kuchnia chyba by się sprawdziła,bo Amelka ogólnie lubi się bawić naczyniami,otwierac i zamykac szafki,ale...gdzie ja bym ją trzymała????Heh...

Dawidowe ta krowa jest świetna, strasznie mi się te skoczki podobają :-)
Moja bratanice ma ale osła...

Ostatnia edycja:
reklama
Moja bratanica ma smoka,ale na razie Amelkę średnio interesował- hm,nic dziwnego,jak w pokoju zjeżdzalnia była...to już nic nie było atrakcyjne...:baffled:

Do góry