reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Roxannka mają być szerokie przy paluszkach, żeby swobodnie stopa leżała i żaden paluszek nie zachodził na innego. Przód buta ma mieć taką łatwo wyginającą się podeszwę, żeby dziecko miało swobodę ruchów stopą. Natomiast tył usztywniony, tam przy kostce, ale też nie jakoś tak bardzo, ale po prostu żeby noga nie majtała.
A w sklepie pani powiedziała nam jeszcze, żebyśmy jeszcze w domu popróbowali niech sobie w nich pochodzi i że zawsze możemy oddać, bo że to po dziecku widać czy mu wygodnie, czy dobrze sobie radzi chodząc w danych bucikach.

reklama
nat, bardzo Ci dziękuje :* Kiedyś o tym słyszałam, ale właśnie nie wiedziałam czy coś więcej powinnam wiedzieć :-)

Ja się kiedyś pytałam rehabilitantki o buciki, jakie poleca, to mi też wyjaśniła jakie powinny być, a co do firmy to powiedziała, że nie ma reguły. Różne widziała u dzieci i niektóre Bartki też były do niczego, a niektóre 'bezfirmowe' spełniały wszystkie warunki. Mówiła, żeby po prostu obejrzeć je sobie dokładnie czy się nadają.

A do nas dziś zajechały sanki - spóźniony prezent urodzinowy i chyab go nieco podepniemy pod mikłaja a dokupimy jakiegos pierda chociaż ja coraz bardziej tesknym wzrokiem w kierunku mini perkusji zmeirzam bo mój mały dobosz uradowany od ucha do ucha grajac. A wracając do sanek to kupilismy Piccolino z pchaczem i spwiorkiem i fajne są, duże przede wszystkim, oparcie wysokie, Franek skakał po nich pół dnia. Teraz tylko mam nadzieje że będzie w tymr oku śnieg :)

dzieki za informacje o tych skarpetkopapciach poszukam czegos takiego, narazie smiga w takich co mamy,
a rozmiarowka to 24 u nas :)
co do zimowych to dla mnie jednak mialo znaczenie zeby byly wykonane z goretexu, a ze dobra cena to mamy ecco,
mam jeszcze ten kupon do bartkowych bucikow, jakby co :-)

Wiecie co?:-)Te kapciuszki "zakopianki" sie u nas sprawdziły:tak::happy:.I Amelka nawet nie protestuje,jak jej je wkładamy.Haha,wczoraj mieliśmy iść na spacerek i mówię do niej "Chodź,ubierzemy buciki".A ta złapała kapcie i dumna mi niesie i daje,żeby jej ubrać:-D.
Te drugie buci ,które m. kupił to takie traperki- skóra brązowa z goretexem.Bardzo leciutkie i wygodne.

A do nas dziś zajechały sanki - spóźniony prezent urodzinowy i chyab go nieco podepniemy pod mikłaja a dokupimy jakiegos pierda chociaż ja coraz bardziej tesknym wzrokiem w kierunku mini perkusji zmeirzam bo mój mały dobosz uradowany od ucha do ucha grajac. A wracając do sanek to kupilismy Piccolino z pchaczem i spwiorkiem i fajne są, duże przede wszystkim, oparcie wysokie, Franek skakał po nich pół dnia. Teraz tylko mam nadzieje że będzie w tymr oku śnieg :)

Lolisza to my właśnie mamy takie same, ja ich jeszcze na oczy nie widziałam bo to prezent od moich rodziców ale rodzice mówili że są super. Zobaczymy czy Łukaszowi się spodobają :-)

margerrita ja takie skarpetopapcie widziałam w H&M i nawet w Smyku.

emilab śliczne takie drewniane zabaweczki, szkoda tylko że takie zabawki są drogie, no ale tak czy siak drewniane klocki to Łuki będzie miał:-)

reklama
lolisza- ja też chcę kupić perkusję, ale dla Olki, bo ona ciągle w coś bębni.
Emilka- ta drewniana perkusja fajna i cena też :-)

Do góry