reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

MONA jak to dokładnie cenowo wygląda? przyznam szczerze, że takie fasony i tekstury butów to kompletnie nie mój gust ale skoro solidna firma to może jakiś innych butów właśnie z tej firmy bym w PL poszukała.
[edit]
znalazłam. Rzeczywiście powalają jeżeli o cene chodzi :sorry:

reklama
Makuc dalismy 59 euro.Szczerze tez chcialam inne niz te(fason) ale nie bylo rozmiarowki,wiec wzielismy te,buty potrzebne bo w wozku wysiedziec juz nie chce.

u nas o siedzeniu w wózku też mowy nie ma (chociaż Alicja sama jeszcze chodzić nie potrafi). W PL z tego co widziałam to właśnie sporo ponad 2o0zł kosztują :szok: ja dalej na etapie szukania porządnych butów na jesień jestem :eek:

Moja kolezanka ma bardzo fajne kozaczki do sprzedania z firmy BARTEK wystawila na allegro chyba za 30 zl.Kozaczki prawie nowki(jej corka chyba miala ubierane do wozka tylko,nie chodzila w nich) nr 21.Sama kupilabym Nadii gdybym byla w pl.

My mamy z Elefanten-a. Są ocieplane w środku i mają miękką podeszwę.
Natalka ładnie w nich chodzi, widać , że są wygodne i leciutkie i świetnie trzymają stopkę. t_p_list_m.jpeg

Z
Elusia śliczne buciki, mają kożuszek w środku??? dużo za nie płaciłaś?

w deichmanie 119zł, wzięłam przedostatnią parę:-) są ze skóry naturalnej, nachodziłam się po sklepach wielu i w większości są po około 100zł, a twarde i sztywne.
Butki nie mają kożuszka, ale mają tak jakby ocieplenie filcowe,tzn. grzeją stopkę, ale nie są to typowe na zimę.Na tą jesień chłodną, są doskonałe.

Ostatnia edycja:
reklama
To ja sie przyznaje że buty to mój słaby punkt i mam chorobe na ich punkcie...Franek butów jesiennych ma 4 pary: Gucie, trzewiczki Geox własnie (potwierdzam, ze super solidne i wygodne), skórzane oficerki (wymysł matki), i adidaski Puma które uwielbia. Ja mam takiego fioła na punkcie butów - ciuchy młody może mieć z lumpexu jakoś mi to obojętne ale buty kupuje jak nienormalna...

Do góry