reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Elona- wiesz że ja tak nigdy nie wklejałam nie kopiowałam, nie pomyślałam nawet, ze można tak :zawstydzona/y:, ja zawsze się bawiłam przez ta edycje w HTMl-u a jak tak można jak piszesz, to po co ja głupia się męczę z tymi aukcjami :wściekła/y:

reklama
dziewczyny a gdzie kupowałyście jakieś ładne świeczki na tort? bo ja patrzyłam w carrefour i nie ma ładnych, w piotrze i pawle też nie ma i nie wiem gdzie szukać :-(

Natolin na allegro ;-):-)
Kroma to się namęczyłaś. Ja tam zawsze włączam edytor wizualny i tak robię. Potem jak przełączę na HTMLa to tam jest tak wszystko zbite, że znalezienie cokolwiek graniczy z cudem.

sorki, że tak post pod postem ale 3xpisałam wklejając link i za każdym razem to co napisałam zostalo kasowane :angry: w każdym razie NAT ten sklep jest w Złotych Tarasach. Ja od jego właścicielki dostałam zaraz po narodzeniu Alutka świeczki, balony i serpentyny na roczek i powiem Ci, że mi sie podobają.

Natolin na allegro zawsze możesz sprawdzić czy jest jakiś sprzedawca, który mieszka czy też ma sklep niedaleko Twojej miejscowości i umówić się na odbiór osobisty.

reklama
A my w sobote kupilismy Nadii pozadne buty do chodzenia na jesien bo nie miala(na sandalki juz za zimno:-D) kazdej polecam ta firme w 100 %,jak dla mnie dosc drogie,ale warto!
DSC04555.jpgDSC04570.jpgDSC04576.jpg

Do góry