reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
ida fajny, tylko ta cena, że sie cenią tak, ale warto bo praktyczny, ta kostka jest fajna, dzieciaki lubią takie gry logiczne.

Iduś pchacz jest super!

Nie wiedziałam, gdzie napisać i tutaj mi najbardziej pasowało- jak wystawiacie rzeczy na allegro, jak dodajecie zdjęcia? Chodzi mi o linki, np. do picassy. Próbowałam już kilka razy i nie wychodzi. Ewentualnie wchodzi jedno zdjęcie i koniec :-(

aniawa- musiałabyś za pomocą gotowych szablonów, jest taki program do kodowania w języku HTml i wtedy można takie linki wklejać, a tak tylko można pobrać z kompa, albo jeszcze jedna opcja, że tam jest edytor na allegro i wtedy przechodzisz w nim na język HTML i wklejasz w to miejsce gdzie chcesz mieć fotki ten link, ale to pracochłonne więc lepiej jest wkleić z kompa zdjęcia.

Kroma dziękuję za pomoc. Myślałam, że to mniej skomplikowane :-(

Kania ja też zawsze wstawiałam z dysku, ale doczytałam, że można inaczej. Stąd było moje pytanie. Jednak po tym co napisała Kroma na pewno nie będę się bawiła w jakieś HTML-e, bo się na tym nie znam.

reklama
Do góry