reklama
renata borysek
Fanka BB :)
U nas w domu w bucikach też,paputki z usztywnianym zapietkiem.Na bosaka to w ogole bym nie pozwolila wlaśnie dlatego że później chorobska mimo iż u nas w domu jest cieplo.
A co do tego ortopedy to każdy lekarz ma pewnie jakieś swoje poglądy i wszystkich próbuje do nich przekonać,jedni zachwalają inni krytykują i bądź tu mądry.
Lolisza minus Emu tylko jest że one w ogóle nie są usztywniane,uszyte tak samo jak modele dla dorosłych więc u nas jak na razie jako ocieplacze będą służyć i dziwna mają rozmiarówkę bo na miesiące np 12-18 18-24 m-cy
A co do tego ortopedy to każdy lekarz ma pewnie jakieś swoje poglądy i wszystkich próbuje do nich przekonać,jedni zachwalają inni krytykują i bądź tu mądry.
Lolisza minus Emu tylko jest że one w ogóle nie są usztywniane,uszyte tak samo jak modele dla dorosłych więc u nas jak na razie jako ocieplacze będą służyć i dziwna mają rozmiarówkę bo na miesiące np 12-18 18-24 m-cy
Ostatnia edycja:
makuc
Fanka BB :)
Alicja też na bosaka chodzi.mój chodzi na bosaka po domu i raczej tak zostanie
Renata mój syn odkąd zaczął raczkować to ciągle w butach chodził właśnie takich z usztywnionym zapiętkiem i co? Teraz ma stopy płasko-koślawe i koślawe kolana. Teraz posłucham kogoś innego i mam nadzieję, że problemu ze stopami już nie będzie.
Franek po domu na bosaka ewentualnie w skarpetkach ale wtedy sie slizga bo my mamy dechy na większości powierzchni. Teraz jak juz chodzi samodzielnie to częściej jednak na bosaka, dostaliśmy pantofelki ale za duże a kupować nie bede mniejszych skoro tak mu dobrze.
U nas ,niestety,podłogi zimne,więc nawet skarpetki odpadają,a przecież nie wyłożę całego pokoju puzzlami piankowymi,choc w Amelki "kąciku" sa- naprawde fajnie izolują i są cieplutkie,jak siedzi na nich i sie bawi.Druga sprawa,to to,że raczej nie przetłumaczysz,że ma sie bawic tylko akurat tam.Mamy kapcie takie do kostek i drugie "espadrylki",obie pary miękkie,bez usztywnień.
reklama
Podziel się: