reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Nice- wózek rewelacja:-):tak:!Naprawdę świetny- a jaki kosz ma pojemny:-).Super,że tak oż na go "przerabiać " i kombinować z zależności od potrzeb- na pewno fajnie się sprawdzi.Cena też super:tak:.
A co do wózka drewnianego,to musze się z Tobą nie zgodzić- Amelka tez jeszcze nie chodzi sama,ale wózek się nie przewraca z nią- jest na tyle ciężki(przynajmniej ten,który my mamy,Franek Loliszy też ze swoim od dawna śmiga:tak:).No i taki wózeczek to jednak dziewczynce trochę posłuży,a pchacz jednak jest "dla dzidziusiów";-).

HAPPYBETTI to samo chciałam napisać odnośnie wózeczków.
dziecko nawet jeśli nie umie chodzić, to zmieni się to całkiem niedługo, a fajnie jak to prezent będzie na dłużej. ja jestem całkiem za tym drewnianym! :-)

Mi też się osobiście ten drewniany bardziej podoba, bo jest ładniutki, no i właśnie na dłużej posłuży. Tylko przykuła moją uwagę właśnie ta sprawa, bo wiem jak Przemek lubi z tym jeździkiem zasuwać. To by trzeba było sprawdzić na ile jest ciężki, no bo jeśli chodzi o wyważenie środka ciężkości to ja w tym konkretnym modelu kiepsko to widzę, bo on ma właśnie rączkę od razu nad kołem. Lepiej jakby była trochę bardziej do tyłu wysunięta. No ale to zależy do czego ma ten wózeczek służyć. No bo wiadomo, że drewniany dłużej posłuży no i jest po prostu fajny :)

reklama
Do góry