reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
nice- cena imponująca, widziałam ten wózek, jedynie co to dziecko na dole nic nie widzi, ale w sumie jak jest małe to nie musi i masz szczęście, bo jak ja chciałam kupić i szukałam nawet używanych to nic nie było poniżej 500 zł, więc odpuściłam. I musiałam z Olką chodzić za rękę. A czasem nam by się przydał i to nawet teraz taki wózek dla dwójki, szczególnie jak gdzieś polezę za daleko a Olka ma już dość i wtedy muszę ją nieść na rękach przez chwilkę, no i zawsze się spóźniam, bo dwu latek to nie chodzi za szybko.

Kroma - no właśnie dlatego szukałam czegoś takiego, a takie typowe podwójne wózki to są jak czołgi i nie wyobrażam sobie z czymś takim chodzić. Ten ma wymiary w zasadzie takie jak pojedynczy wózek i to jest plus tego że drugie siedzonko jest pod spodem. No ma tę wadę, ze drugie dziecko niewiele widzi, ale coś za coś. Będę tam małą wsadzać więc jej i tak będzie na początku wszystko jedno, a później Przemek już będzie lepiej chodzić to będę mogła pojedynczy wózek brać na krótsze trasy. U nas Przemek będzie mieć dopiero rok i 3 miesiące jak mała się urodzi, więc jego chodzenie (o ile w ogóle będzie już chodzić) będzie pozostawiać wiele do życzenia. Także u nas podwójny wózek to mus. Cieszę się strasznie, że udało się tak tanio :-) Mam nadzieję, że nie będzie jakiś rozklekotany.

reklama
nice- rozumiem, moja Ola miała rok i pół jak się Arek urodził i wiem, że ciężko jest i teraz żałuję, że wtedy nie miałam, bo z małym mało chodziłam na spacery z powodu Olki, bo ona zimą nie dawała rady dłużej niż 30 minut chodzić.

Do góry