reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Dziewczyny jak juz padł temat to może pociągnijmy go dalej czy ktoraś zaczęła juz odpieluszkowanie i przygody z nocnikiem?natknęłam się gdzieś ostatnio na artykul-nie mogę teraz znależć żeby przesłać link-że praktycznie można zacząć już z kilkumiesięczne dziecko.

reklama
właśnie sobie uświadomiłam, że mimo iż myślałam o tym od dawna to nie mam nic na dzień dziecka :no::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

NAT: witaj w klubie :p ja nawet pomysłu nie mam co kupić, bo i zabawek i ubranek u nas pod dostatkiem..

To ja się przyłączam do "klubu niemających nic na dzień dziecka":-(. Jeszcze dzisiaj dostalam od mamy kasę,żebym coś dzieciom kupiła...

Na pewno dla Franka chcę zabawkę,bo grzechotki mu się znudziły(mi zresztą też;-)). Tylko nie wiem jaką kupić.
Pomożecie?;-)

emilab ja ostatnio kupiłam małemu w Ikei coś takiego: IKEA | Zabawki dla małych dzieci | 12+ miesięcy | MULA | Układanka
Łukasz lubi to rozwalać wszędzie po podłodze, ślinić i gryźć te kółeczka. Jak się z nim bawię to pokazuję mu jak to się wkłada na ten chudy drążek, myślę że za jakiś czas sam połapie o co kaman :)
Zabawka nie droga a myślę że rozwijająca.
Mam zamiar jeszcze zakupić to IKEA | Zabawki dla małych dzieci | 18+ miesięcy | MULA | Przebijanka
Jeśli nie macie to możesz też zakupić jakiś sortownik z różnymi kształtami figurek żeby potem je wkładać do środka, z droższych zabawek to np stoliczek edukacyjny, pchacz.

reklama
Do góry