reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Sugar nie macie balkonu? Mieszkając w bloku często wystawiałam basenik na balkon. Co prawda raz córka zalała mojej sąsiadce całą pościel (bawiła się w najlepsze w wylewanie wody z 4 piętra), ale nikt się nie gniewał :-)

Teraz akurat nie mam za bardzo czasu,bo to długie jest,ale jak chcecie,to Wam przepisze artykuł ze Spocka o nocniku i tych sprawach.Ale na "Rozwój",coby porządek był:).

pokazałam ten basenik D. i mam pełne błoosławieństwo, żeby zamawiać;)
HAPPYBETI: przepisz proszę, bo mnie zawsze nurtowało jak to z tym nocnikowaniem nieszczęsnym wszystko wygląda. A im więcej artukułów tym lepiej:*

Kupiłam niekapek z Aventu... zobaczymy jak się sprawdzi. Mój Artuś za chiny ludowe nie chce pic z butelki nic innego niż mleczko... :-)

[edit] Kupiłam właśnie Artkowi parasolkę http://allegro.pl/parasolka-przeciwsloneczna-do-wozka-uv-50-reer-i1564352631.html miałam chrapkę na oryginalną MaxiCosi, ale to wydatek rzędu 150zł z wysyłką, a jedyny sprzedawca gadżetów maxicosi to jakiś niepoważny człowiek, odradzam sprzedawcę Bubumarket- zamówiłam kurierem śpiworek w środę... do dziś nie dotarł.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry