reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

mała mi dzięki, ale teraz mam kolejne pytania ;-) czy kocyk na prawdę jest fajny? bo ja właśnie chciałabym kupić jakąś pamiątkę od cioci, która przysłała nam pieniądze na chrzest małego i chciałabym coś pamiątkowego takiego właśnie. A drugie pytanie-prośba czy mogłabyś zmierzyć ten leżaczek? oczywiście w wolnej chwili, będę bardzo wdzięczna.
dawidowe a napiszesz jaki jest ten termometr co nie jesteś z niego zadowolona?
ja używam na sobie termometru rtęciowego, więc takim dziecku nie zmierzę...

reklama
mała mi dzięki, ale teraz mam kolejne pytania ;-) czy kocyk na prawdę jest fajny? bo ja właśnie chciałabym kupić jakąś pamiątkę od cioci, która przysłała nam pieniądze na chrzest małego i chciałabym coś pamiątkowego takiego właśnie. A drugie pytanie-prośba czy mogłabyś zmierzyć ten leżaczek? oczywiście w wolnej chwili, będę bardzo wdzięczna.

wydaje mi sie ze zawyza temperature

a więc tak:
Jak dla mnie kocyk jest fajny ale to moje skromne zdanie. Wiadomo że ludzie mają rożne gusta. Na pewno dużym plusem jest to że jest dwustronny bo na allegro dużo ofert jest jednostronnych a wtedy taki kocyk jest cienki. Do tego ta pani dołączyła nam taka poszewkę też polarową na poduszkę z napisem " poduszka Łukaszka":-).
Ja wybrałam kocyk seledynowy, bo wiadomo różowy to nie, a niebieskie mały już ma kocyki więc chciałam coś innego.

Co do leżaczka to ja go jeszcze nie mam u siebie, że tak powiem jest w drodze:-). Ja go dokładnie obejrzałam u znajomej i posłuchałam jej opinii a ona już miała 3 leżaczki- jeden właśnie baby mix ten co ja kupiłam, potem miała FP a potem mamas and papas czy jakoś tak i powiedziała że gdyby miała trzecie dziecko to na pewno kupi baby mix.:-)
A wymiary tego siedziska całego po rozłożeniu na płasko do leżenia to 87 x 40cm. Wymiary zmierzone na leżaczku koleżanki i potwierdzone wymiarami podanym na stronce producenta:-).

Ostatnia edycja:
reklama
Natolin - ja mam termometr elektroniczny BabyOno i ogólnie jest super tylko że zaniża temp:D Więc lipa. No i teraz to zaczęłam mierzyć małemu normalnie rtęciowym. Te są jednak najlepsze i niezawodne a z tymi elektornicznymi to ciężko trafić. Zależy od firmy ale i od modelu na jaki się trafi. Normalnie wkładam małemu pod paszkę rtęciowy i przytrzymuje mu rączkę i jest ok. Są bajernackie na podczerwien itp ale jak dla mnie to za drogo.

Do góry