reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Załączniki

• 100_0140.jpg
    100_0140.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 61
  • 100_0282.jpg
    100_0282.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 55
reklama
a ja mam pytanie do tych co maja blendery (takie do reki) i uzywaja je. Moze polecicie jakis lub odradzicie. Ja chce kupic pod katem przyszłych obiadków dla Laury ale i dla siebie tez bym cos pomodziła tylko tez nie wiem co

co z gadzetow dzieciecych przydaje sie wam najbardziej?
Dzwonila ciotka, ktora jeszcze malej nie widziala i chce przyjechac z prezentem. Mam cos wymyslec i nie wiem co..:/
moze ten lezaczek,hmm?

Leżaczek rewelacja! Koniecznie z wibracjami. Ja mam dodatkowo z pozytywką. Mnie się bardzo przydaje, np. biorę Artka do leżaczka i idzie ze mną do łazienki, do kuchni. Jak zaczyna marudzic można pobujac, włączyc wibracje lub wpiac pałąk z zabawkami :-)

Fajnym pomysłem, jeśli jeszcze nie masz jest karuzelka, ja mam FP, niby inteligentna, bo włącza się sama, jak dziecko zaczyna płakac i może robic za samą pozytwywkę po odłączeniu karuzeli. Też jest na zdjęciu.

Albo niania z monitorningiem, mi się bardzo przydaje, widze co Artek robi w dzień i w nocy, nie muszę biegac co chwilę.

ja bez leżaczka bym nie dała rady
tylko na nim mi się dziecko uspokaja
teraz czekam na mate
i zakupie chyba ta karuzele co aniołek pokazał
bo bratowa kupiła i tez jest z niej mega zadowolona
mam nadzieje ze tez poskutkuje na mojego marude

a ja mam pytanie do tych co maja blendery (takie do reki) i uzywaja je. Moze polecicie jakis lub odradzicie. Ja chce kupic pod katem przyszłych obiadków dla Laury ale i dla siebie tez bym cos pomodziła tylko tez nie wiem co

Ja mam blender Brauna. Jest super, uzywam go już ponad 3 lata. Najlepiej kupić taki z wieloma końcówkami/pojemnikami bo potem odzielnie nie można ich kupić. A używam go do wszystkiego, korjenia cebuli, warzyw, miksowania zupek, mielenia ziemniaków na placki. Naprawdę polecam.

reklama
Ja mam blender Brauna. Jest super, uzywam go już ponad 3 lata. Najlepiej kupić taki z wieloma końcówkami/pojemnikami bo potem odzielnie nie można ich kupić. A używam go do wszystkiego, korjenia cebuli, warzyw, miksowania zupek, mielenia ziemniaków na placki. Naprawdę polecam.

a podaj dokładna nazwe to sobie onim poczytam i bede wiedziała na czym mam sie opierac. Mam mikser z takim pojemnikiem do koktajli ale do takich papep to jest jednak za słaby.

Do góry