reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

My też mamy leżaczek i mog polecić. Wcześniej wkładałam małego do fotelka samochodowego,ale nie podobało mu się w nim a leżaczek lubi - bo jest kolorowy, mniej zabudowany i więcej widać, ma tam zabawki i są wibracje. Najbardziej lubi jak go postawię naprzeciw lustra i gada sobie wtedy z kolegą swoim ;)

nice-girl a jaki macie leżaczek? Bo ja nadal nie wiem jaki wybrać a chrzestna chce zrobić małemu prezent w postaci leżaczka na Gwiazdkę,ale wcześniej kazał mi wybrać model fotelika:-):-).
Widziałam że z FP są dwa rodzaje fotelików na plastikowych nogach i chyba na metalowych, które lepsze według was?
Mamy które mają foteliki niech pokażą to może zgapię :rofl2:

reklama
fajne te smoczki hihihih mysle czy nie kupie małej na gwiazdke tyko ze oni nie pokazali dokładnie jak wyglada sam smoczek bo mała toleruje tylko jeden kształt. Juz ma dwa niepotrzebne smoki.

Waśnie chciałam napisać, że za jasne kolory. Mojego Wiktora by nawet nie wzruszył, on lubi takie dobitnie jaskrawe kolory.

reklama
Do góry