reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
dziewczyny wlasnie zadzwonilam do babki ktora wystawila ogloszenie ze chce sprzedac lezaczek bujaczek z FP i mowila ze mi go dzis przywiezie. a koszt to tylko 60zł:-Dza lezaczek:-)bardzo sie ciesze ze taka okazja i mysle ze moja pysia tez sie ucieszy:tak:

Dawidowe ja mam blender Zelmera Fit line - jest świetny ma 12 prędkości, i przycisk Turbo. Korzystam z niego przy prawie każdym obiedzie, wychodzą pyszne koktaile i świetnie rozrabia ciasto. Jak chcesz kupować to kup z większą ilością prędkości (przeważnie jest 1 bądź 2 a to za mało). No i te pojemniki - koniecznie musi mieć pojemniki.

Dziewczynki jakie kremy stosujecie przed wyjściem z maluchem na dwór? Ja do tej pory smarowałam Bartusiowi twarz kremem Bambino ale wyczytałam że powinno się stosować kremy zimowe a nie na każdą pogodę. Chciałam coś kupić ale niektóre kremy są od 6 miesiąca. Jakie Wy stosujecie?

wlasnie wyslalam liste zyczen:) dalam do wyboru:lezaczek, karuzelke, termometr bezdotykowy, nawilzacz powietrza z jonizacja oraz krzeselko do karmienia(przyszlosciowo:) ). Z kazdego sie uciesz. A blender moze zamowie u Mikolaja:)?

Malutka-temat kremow podjety byl na pielegnacji noworodka, poczytaj tam

Olek od dzisiaj ma swoje łóżeczko również u babci. Babcia kupiła mu turystyczne, z przewijakiem, moskietierą, dwoma poziomami, materacykiem i pałąkiem z zabawkami. Dla mnie bomba :)

PC040220.jpgPC040221.jpgPC040222.jpg

fakt fajny. ja tez powinnam cos takiego zakupic bo czesto jezdze do rodziców na 2-3 dni i teraz juz małej na tapczani samej nie mozna zostawic bo sie okropnie kreci.

reklama
Efa łóżeczko super, Mamę masz rewelacyjną!
Moja szwagierka ma tylko takie łóżeczko i jest zadowolona- mi się wydaje, że na co dzień ono się jednak nie nadaje.

Do góry