reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Mała_mi - ja mam właśnie ten z FP z metalowym stelażem i jeste zadowolona. Mam ten model:

leżaczek.jpg Polecam - małemu się bardzo podoba. Zwłaszcza ten pałąk czarno-biały :D No i te leżaczki są do 18kg i mogę też potem służyć dla starszego dziecka jako krzesełko, więc nie będzie to zakup na kilka miesięcy tylko. No i fajne są te wibracje - mały jak marudzi to się przy nich uspokaja.

reklama
ja mam ten BRIGHT STARTS LEŻACZEK BĄBELEK do 18kg i bardzo jestesmy zadowoleni, jakosc i wykonanie bardzo dobre, wibracje uspokaja malego, wogole uwielbia w nim siedziec, rzeczywiscie kolory stonowane, ale jak dla mnie wlasnie sa dobr,e bo dziecko nie ma zbyt duzo bodzcow w koncu cos mu wibruje i go buja, a zabawki zawsze mozna kolorowe inne podczepic, wogole to byl bardzo trafny wybor i tez sugerowalismy sie tym, ze posluzy troszke dluzej bo jest do 18 kg. zdjecie pod katem, normalnie takeiego powiginanego dziecka nie mam :) 123lezaczek.jpg

U nas sprawdza się FP bujak. Dzisiaj mały jak wzięłam go z bujaka na ręce to zaczął wyć i protestować. Nie było zmiłuj, musiałam go włożyć z powrotem:)

reklama
co z gadzetow dzieciecych przydaje sie wam najbardziej?
Dzwonila ciotka, ktora jeszcze malej nie widziala i chce przyjechac z prezentem. Mam cos wymyslec i nie wiem co..:/
moze ten lezaczek,hmm?

Do góry