reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

moim zdaniem wyrabia się w dziecku ręczną chorobę.

No trochę sie własnie tego obawiam. Ale spodobało mi sie, no i znacznie lżej niż na rękach jak maluch i tak marudzi i trzeba go lulać a mam coraz większe problemy z kręgosłupem. Więc zamierzam stosować ale z umiarem i nie za często, żeby się maluch nie przyzwyczaił za bardzo do dobrego ;)

reklama
czy wszystkie macie juz lezaczki?:)) bo ja nie mami zastanawiam sie czy w ogole kupowac. Nie sprawdzi sie w tej funkcji fotelik samochodowy? Mam juz mate, fotelik, a nie mam miejsca ..

ja na poczatku myslałam podobnie. Fotelik wystarczy. Ale ciesze sie ze sie zdecydowałam na kpno bujaczka. Rewelacja. Fotelik nie jest tak wygodny jak bujaczek. Mała go uwielbia a jak jeszcze stoji koło laptopa mamy i jej fotela to mała ma usmiech od ucha do ucha. Kima w mnim non stop. Tyle ze ja narazie wyscieliłam go poduszkami i kocem aby mała miała płasko i nie była w łuku.

ej chusta jest rewelacyjna, wiazanie banalne proste, dziecko i mama zadowoleni,a jaka ulga dla plecow :)
bujkacze super sprawa, Patryk go tez uwielbia, tez uwazam, za fotleik to nie to samo

my chustę ostaniemy na chrzest. Na razie używam pożyczonej, tkanej, i sprawdza się świetnie. Na razie noszę Małą po 5-10 minut zeby się przyzwyczajała, potem zobaczymy :-)

Hej
My mamy chuste pozyczoną tkaną.Super sprawa bo odciąża krzyż i ręce,ale moja nie lubi w niej siedzieć :(. Narazie krótko się chustujemy ,bo po 5 -10 minutach jest histeria.Ostatnio przyzwyczajam ją do nie noszenia. Czyli biorę ja wtedy ja muszę.A tak to ją zajmuję karuzelą , lezeniem na brzuszku pleckach.
Moriam mamy fotelik bujaczek i to jest rewelacja :) ,mala sobie kima :) wiem ,ze nie wypadnie. I lubi w nim przebywać jak ją wkładam do fotelika sam. to od razu jesst płacz. U nas tez mało miejsca ,ale leżaczek aż tyle nie zajmuje.polecam

Ostatnia edycja:
reklama
My też mamy leżaczek i mog polecić. Wcześniej wkładałam małego do fotelka samochodowego,ale nie podobało mu się w nim a leżaczek lubi - bo jest kolorowy, mniej zabudowany i więcej widać, ma tam zabawki i są wibracje. Najbardziej lubi jak go postawię naprzeciw lustra i gada sobie wtedy z kolegą swoim ;)

Do góry