reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

super ten leżaczek.
A ja dziś dostałam e-mail że karuzelę
C0108 Karuzela z misiami i projektorem+pilot (1314179780) - Aukcje internetowe Allegro kupioną już mi wysłali to może jutro będzie. :-)

Mam tą karuzelę i chętnie odsprzedam. Moje dziecko w ogóle nią się nie interesuje.
Odsprzedam też wanienkę fishera z hamakiem w kolorze niebieskim. Użyta dwa razy, dla nas okazała się totalnym niewypałem, bo mały lubi być zanurzony w wodzie dość głęboko, a hamak raczej na to nie pozwala.
Jakby ktoś był zainteresowany to odsprzedam po okazyjnej cenie.

reklama
Ja mam karuzelkę z Fisher Price tą rainforest i mały jest nią zachwycony, może pod nią leżeć godzinę zanim mu się znudzi :D

A co do tej wanienki Fishera z hamakiem to tak jak Madlein przyznaje że to niewypał - hamak użyłam raz - dziecko praktycznie nie jest zanurzone i mu zimno i do tego tam jest na dnie takie coś wystające pod pupę żeby podtrzymywało i jak się ten hamaczek rozlozy to się to dziecku w plecy wbija. Ja dostałam tą wanienkę gratis do wózka. Używam ją, ale bez hamaczka. To cos wystającego pod pupe jest przydatne bo małego trzymam tylko pod główkę i to coś bo blokuje i się nie zsuwa,ale już niedługo będziemy jej używać bo robi się za krótka trochę.

Mam tą karuzelę i chętnie odsprzedam. Moje dziecko w ogóle nią się nie interesuje.
My taką karuzelę w spadku od znajomych dostaliśmy i też niestety nie spełnia swojega zadania. Mała nawet na moment na nią uwagi nie zwraca :dry: i fakt - pewnie przez jej kolorystykę, bo np. bujaczek, który jest w zdecydowanych kolorach (czyt. pomarańczowym, niebieskim, białym itp) spisuje się idealnie :tak:

Zgadza się kolory są strasznie nie przyciągające wzroku maluszka. A baterie to porażka. Puściłam ją może z pićc razy po pół godziny i baterie siadły...
Za to kupiłam małemu na mikołaja matę edukacyjną canpola, wczoraj zero zainteresowania, a dzisiaj mało gały mu z orbity nie wyszły:)
MATA EDUKACYJNA KOJEC WESOŁA FARMA CANPOL 2/287 (1319002512) - Aukcje internetowe Allegro

a ja mam tą karuzelę i mojego syna bardzo interesuje. To chyba sprawa indywidualna i zależy od dzieciaka:-). Mój mąż wycfanił się i stwierdził że nie będziemy co chwilę kupować do niej baterii i zrobił to wszystko tak że karuzela podpięta jest do gniazdka. Nie wiem jak to się nazywa dokładnie co on zrobił,ale wiem że działa:-).

My czekamy na nasza matę edukacyjną , o taką będziemy mieć Mata TROPIKALNA WYSPA Tiny Love GRATISY x6 (1319897980) - Aukcje internetowe Allegro

Mała_mi super mata, tylko strasznie droga :tak: Łukaszek pewnie będzie zachwycony.
Madlein ja właśnie chciałam taką matę ale teście z nami nie skonsultowali i kupili taką mdłą :no: Ta Twoja bardzo mi się podoba.

Mała_mi super mata, tylko strasznie droga :tak: Łukaszek pewnie będzie zachwycony.
Madlein ja właśnie chciałam taką matę ale teście z nami nie skonsultowali i kupili taką mdłą :no: Ta Twoja bardzo mi się podoba.
Tak ta mata jest droga, ale nam się udało kupić używaną, po której nie widać żeby była używana razem z przesyłką za 71 zł, ale ludzie się o nią bili:-).Wydaje mi sie ze warto poszukac na allegro tanszych rzeczy niz placic tyle, bo przeciez takie dzieci nie niszcza tak zabawek. W ogole patrzac na zabawki na allegro to wiem, ze tam bede kupowala,bo gdybym miala kupowac nowe w sklepaach to chyba zbankrutowalabym a tak wole zeby dziecko mialo po prostu wiecej takich zabawek.:-):-):-)

a widziałyście coś takiego? YouTube - Ava's Ocean Wonders aquarium fajne :-)

reklama
Do góry