reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

super ten leżaczek.
A ja dziś dostałam e-mail że karuzelę
C0108 Karuzela z misiami i projektorem+pilot (1314179780) - Aukcje internetowe Allegro kupioną już mi wysłali to może jutro będzie. :-)

Mam tą karuzelę i chętnie odsprzedam. Moje dziecko w ogóle nią się nie interesuje.
Odsprzedam też wanienkę fishera z hamakiem w kolorze niebieskim. Użyta dwa razy, dla nas okazała się totalnym niewypałem, bo mały lubi być zanurzony w wodzie dość głęboko, a hamak raczej na to nie pozwala.
Jakby ktoś był zainteresowany to odsprzedam po okazyjnej cenie.

reklama
Ja mam karuzelkę z Fisher Price tą rainforest i mały jest nią zachwycony, może pod nią leżeć godzinę zanim mu się znudzi :D

A co do tej wanienki Fishera z hamakiem to tak jak Madlein przyznaje że to niewypał - hamak użyłam raz - dziecko praktycznie nie jest zanurzone i mu zimno i do tego tam jest na dnie takie coś wystające pod pupę żeby podtrzymywało i jak się ten hamaczek rozlozy to się to dziecku w plecy wbija. Ja dostałam tą wanienkę gratis do wózka. Używam ją, ale bez hamaczka. To cos wystającego pod pupe jest przydatne bo małego trzymam tylko pod główkę i to coś bo blokuje i się nie zsuwa,ale już niedługo będziemy jej używać bo robi się za krótka trochę.

Mam tą karuzelę i chętnie odsprzedam. Moje dziecko w ogóle nią się nie interesuje.
My taką karuzelę w spadku od znajomych dostaliśmy i też niestety nie spełnia swojega zadania. Mała nawet na moment na nią uwagi nie zwraca :dry: i fakt - pewnie przez jej kolorystykę, bo np. bujaczek, który jest w zdecydowanych kolorach (czyt. pomarańczowym, niebieskim, białym itp) spisuje się idealnie :tak:

Zgadza się kolory są strasznie nie przyciągające wzroku maluszka. A baterie to porażka. Puściłam ją może z pićc razy po pół godziny i baterie siadły...
Za to kupiłam małemu na mikołaja matę edukacyjną canpola, wczoraj zero zainteresowania, a dzisiaj mało gały mu z orbity nie wyszły:)
MATA EDUKACYJNA KOJEC WESOŁA FARMA CANPOL 2/287 (1319002512) - Aukcje internetowe Allegro

a ja mam tą karuzelę i mojego syna bardzo interesuje. To chyba sprawa indywidualna i zależy od dzieciaka:-). Mój mąż wycfanił się i stwierdził że nie będziemy co chwilę kupować do niej baterii i zrobił to wszystko tak że karuzela podpięta jest do gniazdka. Nie wiem jak to się nazywa dokładnie co on zrobił,ale wiem że działa:-).

My czekamy na nasza matę edukacyjną , o taką będziemy mieć Mata TROPIKALNA WYSPA Tiny Love GRATISY x6 (1319897980) - Aukcje internetowe Allegro

Mała_mi super mata, tylko strasznie droga :tak: Łukaszek pewnie będzie zachwycony.
Madlein ja właśnie chciałam taką matę ale teście z nami nie skonsultowali i kupili taką mdłą :no: Ta Twoja bardzo mi się podoba.

Mała_mi super mata, tylko strasznie droga :tak: Łukaszek pewnie będzie zachwycony.
Madlein ja właśnie chciałam taką matę ale teście z nami nie skonsultowali i kupili taką mdłą :no: Ta Twoja bardzo mi się podoba.
Tak ta mata jest droga, ale nam się udało kupić używaną, po której nie widać żeby była używana razem z przesyłką za 71 zł, ale ludzie się o nią bili:-).Wydaje mi sie ze warto poszukac na allegro tanszych rzeczy niz placic tyle, bo przeciez takie dzieci nie niszcza tak zabawek. W ogole patrzac na zabawki na allegro to wiem, ze tam bede kupowala,bo gdybym miala kupowac nowe w sklepaach to chyba zbankrutowalabym a tak wole zeby dziecko mialo po prostu wiecej takich zabawek.:-):-):-)

a widziałyście coś takiego? YouTube - Ava's Ocean Wonders aquarium fajne :-)

reklama
Do góry