reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Ja tez wczoraj zamówiłam matę edukacyjną i czekam teraz z niecierpliwościa :) Mam nadzieję że jutro dojdzie :)
Wybraliśmy taką: MAMTU MATA EDUKACYJNA OCEAN MOBILE ŚWIECI-GRA HIT (1342760476) - Aukcje internetowe Allegro ze względu na dźwięki, światełka i dużą ilość funkcji zabawek. Mam nadzieję, że małemu się spodoba. Zastanawialiśmy się też nad FP Rainforest, fajna jest ale mamy już karuzelkę z tej serii i stwierdziliśmy że może się małemu znudzić, bo tam też są te liście i nawet niektóre zabawki takie same. No i 2 razy droższa jest od tej którą wybraliśmy.

No i jakby któraś była zainteresowana to mam śliczny zimowy śnieżno-biały śpiworek do chrztu do sprzedania. Użyty 1 raz :D Bardzo cieplutki, no i może też służyć normalnie na zimę, tyle że ja mam już 2 kombinezony i kurtkę. Mam nadzieję że mały nie dostanie jeszcze kolejnego :D

reklama
a ja sie pochwale zaproszeniami na chrzest ktore zamowilam na allegro :)
Rysunek4 kopia.jpgRysunek5 kopia.jpgRysunek1 kopia(2).jpgRysunek2 kopia.jpgRysunek6 kopia.jpgRysunek3 kopia.jpg

Do góry