reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Ulisia, a z jakiej masz firmy ten smoczkowy? Dobrze mierzy? Mój zaniza wynik, pomimo ze w ustach powinno być nieco wyższe wskazanie. Chyba kiepski.

reklama
W carrefour jest promocja na pampersy. Jumbo pack za 44.33 zł.
Jak Wam się podobają to są też lalki szmaciane po 10zł.

Ostatnia edycja:
super ten leżaczek.
A ja dziś dostałam e-mail że karuzelę
C0108 Karuzela z misiami i projektorem+pilot (1314179780) - Aukcje internetowe Allegro kupioną już mi wysłali to może jutro będzie. :-)

My mamy tą karuzelę co kupiłaś i powiem Ci,że mojemu synowi się bardzo podoba. Zawsze jak mu ją puszczę to się chłopak uspokaja i widać że go interesuje. Lubi nasłuchiwać się w melodyjki. Tego światła z projektora które świeci na suficie jeszcze nie widzi chyba za bardzo,ale to kwestia czasu.

My mamy tą karuzelę co kupiłaś i powiem Ci,że mojemu synowi się bardzo podoba. Zawsze jak mu ją puszczę to się chłopak uspokaja i widać że go interesuje. Lubi nasłuchiwać się w melodyjki. Tego światła z projektora które świeci na suficie jeszcze nie widzi chyba za bardzo,ale to kwestia czasu.
to się ciesze że dobrze wybrałam, że jest sprawdzona i że dzieciaczki ja lubią, już nie mogę się doczekać, może uspokoi trochę tę moją syrenkę strażacką;-)

reklama
Do góry