reklama
sugar_and_spice
matka Króla
natolin w Realu na Premium Care, są po niecałe 42 zł, w Tesco na te standardowe.
LUTY MAŁGOŚ
Fanka BB :)
HUGGIES Pieluszki MEGA PAKA 3-6kg 90szt. GRATIS (1316814447) - Aukcje internetowe Allegro
kupowałyście może takie pieluszki???? chyba się opłaca. Wychodzi po 0,40 za sztukę i przesyłka jest w miarę niska. My cały czas na pampersach ale może spróbujemy.
kupowałyście może takie pieluszki???? chyba się opłaca. Wychodzi po 0,40 za sztukę i przesyłka jest w miarę niska. My cały czas na pampersach ale może spróbujemy.
sugar_and_spice
matka Króla
Wczoraj któraś dziewczyna pisała, że Huggies są do bani, wylewa się po bokach podobno.
LUTY MAŁGOŚ
Sama właśnie nie wiem, ja słyszałam że w happy się wylewa wszystko.
sugar_and_spice
matka Króla
Najlepeij kupic male opakowanie i sprawdzic samemu :-)
cass
HUGGIES Pieluszki MEGA PAKA 3-6kg 90szt. GRATIS (1316814447) - Aukcje internetowe Allegro
Ja cały czas ich używam, są super, w Kauflandzie jest teraz na nie promocja i kosztują 34,90. Nam się ani razu nie zdarzylo żeby coś wyleciało. Z Zuzką też uwżywaliśmy tylko Huggies premium.
reklama
Podziel się: