reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Karen, Jakie śliczne włoski ma ta Twoja Ewa :) Tak bym chciała, żeby malutka miała takie. Na ostatnim usg w 38 tygodniu pan doktor pokazywal nam zbliżenie włosków. Byłam w szoku, że to aż tak widać.

nilona włoski ma już takie długie że zachodzą jej na oczy, muszę ją na bok zaczesywać, cały oddział się z niej śmiał a pielęgniarki czesały ją na irokeza.I tak wylecą :)

moriam moim zdaniem super wybór. Moja psiapsiółka chciała X-Landera, ale odradziłam jej, doradzając właśnie Jedo, na tym samym stelażu (inny kolor)- jest bardzo zadowolona. Mały urodził się 4620g w lipcu, do X-landera już by się pewnie nie zmieścił :-)
Kolorem jak na zdjęciu?
Karen koleżanka uodziła córę z podobną czupryną. Nic nie wyleciało, jak na razie. Mała ma 4 miesiące i burzę włosów, które zabawnie sterczą rosnąc.

Ostatnia edycja:
mój też w wiele ubranek się nie mieścił od urodzenia i od razu do szpitala musieli mi dowieźć inne ubranka, bo nie było go w co ubierać ;)

A my mamy Roana Maritę. Być może jutro sprawdzimy jak się jeździ :-D

IMG_9079.jpg

reklama
moriam, jaka Ty laseczka jestes :) i to w 2 tyg po porodzie.

Znajomi sa z tego wozeczka baaardzo zadowoleni. My poczatkowo chcielismy Jedo Bartatina, ale po rozmowach z mamuskami (na zywo) dowiedzielismy sie, ze treoche niepraktycznie nisko na tym stelazu osadza sie gondolke i spacerowke. Za to jedo ma super wybor kolorow. Ostatecznie kupilismy Bebecar Style AT (Bebecar). Mój brat miał ten wózek dla swojej córy i byli bardzo zadowoleni, zero problemów. Trafilismy na super oferte i do tego znizke 30%, ktora dostalismy na targach, dzieki czemu zaplacilkismy za wszystko (z fotelikiem do tego i akcesoriami) tysiaka mniej.

Przy okazji, strasznie zazdroszcze Wam tej pogody, ze mozecie wyskoczyc z dzieciaczkami na spacerek, poki jest cieplo.

Ostatnia edycja:
Do góry