reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

monimoni dzięki. w takim razie naprawdę muszę się zacząć rozglądać gdzieś za taką butelką, bo niestety mam teraz trochę ograniczone wyjścia do sklepu ;) ale może dam radę :)

reklama
ja polecam antykolkową z TT ma kształt podobny do sutka, mleko za szybko z niej nie wycieka, a smoczek jest elastyczny jak brodawka. Moja nie ma żadnego problemu z ciągnięciem, nie odrzuca też piersi wręcz przeciwnie ;) dla porównania mam też butelkę z nuka - tragedia, mleko sika z niej tak że pewnie mała prędzej by się zachłysnęła niż najadła :/

dzięki!
dobranocka o ile dobrze kojarzę to znasz się dobrze na pampersach ;) jumbo pack to 2 też robią? ile sztuk w paczce? może ktoś inny też wie, bo nie wiem czy do lidla się wybierać

Jeśli chodzi o antykolkowe to najlepsze są bodajże z Dr. Brown's, ale de facto butelek antykolkowych nie powinno używać się na codzień, a tylko wtedy jak pojawiają się kolki, bo inaczej zamyka się drogę do jedynego ratunku i pozwala iść małemu ssakowi na łatwiznę.

w realu tez do 3 listopada przy zakupie dwoch paczek 40zl za jumbo pack :) my juz 3 kupujemy :) i ubrankom 62 mowimy pa pa, dzis dwie pary spichow zalozylam i zdjelam, bo za male, jak te dzieci rosna szybko

a ja sie pochwale, ze w koncu kupilismy wozek!!!:))
zaszalalam i wybralam mega niepraktyczny:) kremowy:) Jedo Fyn
wiem, ze to nie najlepsze rozwiazanie na okres jesienno-zimowy, ale tak mi sie spodobal, wyglada elegancko i od razu wyobrazilam sobie moja ksiezniczke w nim:)) no i byl dostepny od reki.
dzisiaj pierwszy spacer-juz sie nie moge doczekac!:)
a wozeczek wyglada tak:
http://www.madar.siedlce.pl/_var/gfx/9f1d7a8c4b8227097f0f78b214252b2e.jpg

reklama
w realu tez do 3 listopada przy zakupie dwoch paczek 40zl za jumbo pack :) my juz 3 kupujemy :) i ubrankom 62 mowimy pa pa, dzis dwie pary spichow zalozylam i zdjelam, bo za male, jak te dzieci rosna szybko

O kurcze, a jak duży urodził się Twój synek?
Ja teoretycznie na dziś mam termin i cały czas chodzi mo po głowie, że córa będzie duża i mi się w ciuszki nie zmieści - ot taki schiz :)

Do góry