reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Sugar śliczne te czapeczki.

Patrze na te cyckonosze na allegro i nie wiem co robić. Chyba kupie na razie jeden taki zwykły bawełniany na miejscu i po porodzie zobaczę jaki rozmiar będą miały moje piersi i kupię sobie taki fajny i ładny żeby małżowi się podobało.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny super te czapeczki ,ja się przymierzalam do kupna takiej cieplejszej ale te małe to jakos takie malutkie że wydawało mie sie że będą za małe :szok: mam taką na wybranie ze szpitala a na później się zaopatrze jak juz obwód główki poznam;-)

ja mam mizeta, i jestem zadowolona, ale te alles wygladaja super i teraz pytanie do tych co je maja, czy ta fiszbina wam nie przeszkadza?
a i jeszcze jedno pytanie 2 papmpersa to tak do kiedy straczaja? bo chce zrobic zapas i nie wiem ile kupic, zdecydowanie pampers okazal sie w naszym przypadku najelpszy

Ja dzisiaj zamówiłam 2-pak cyckonoszy na allegro. Z przesyłką zapłaciłam ok 34 zł. Zobaczę czy w ogóle będą potrzebne. Jak coś to na noc będę miała a na dzień już po porodzie kupię sobie takie dla oka męża :-D

Wczoraj dokupiłam też jeszcze jedną koszulę do szpitala, skarpetki dla małego, buciki 2 pary, czapeczkę cienką i rękawiczki. Wpadliśmy do sklepu z bielizną i tam było tyle fajowych rzeczy dla malucha ale stwierdziłam że na razie koniec z zakupami. Jak coś to wiemy gdzie są fajne i najwyżej małża wyślę.

reklama
Do góry