reklama
Efa
Fanka BB :)
dorisday, świetny wózeczek.
Co do smoczusiów, to ja mam uspakajający NUK z nr 1, ścięty - tak jak pisze Alicja.
Co do smoczusiów, to ja mam uspakajający NUK z nr 1, ścięty - tak jak pisze Alicja.
daissy_
Ja słyszałam, że smoczki z Aventa niezbyt dobrze się sprawdzają u noworodków bo są poprostu za duże i dzieci je wypluwają, nawet te w rozmiarze 0-3miesiąca (opinia dwóch mam) i nawet pani w sklepie też nie polecała. Podobno dobre są TT i NUK. Ja dzisiaj zaopatrzyłam się w NUK.
Byłam dzisiaj na lumpkach i kupiłam caałą furę ciuszków dla maleństwa normalnie wielką reklamówkę, jakiś dobry dzień miałam. W zeszłym tygodniu jak byłam to tylko kilka bo nic nie było a dzisiaj wszystko super, niezniszczone i śliczne. Zapłaciłam 50zł a ciuszków to mam na 2 tygodnie przebierania jestem mega zadowolona. Poluję jeszcze na jakiś kombinezon, mam jeden ale na rozmiar 80 więc będzie za duży właśnie widzę, że w lidlu będą fajne, muszę je obadać i pewnie się skuszę za taką cenę.
Byłam dzisiaj na lumpkach i kupiłam caałą furę ciuszków dla maleństwa normalnie wielką reklamówkę, jakiś dobry dzień miałam. W zeszłym tygodniu jak byłam to tylko kilka bo nic nie było a dzisiaj wszystko super, niezniszczone i śliczne. Zapłaciłam 50zł a ciuszków to mam na 2 tygodnie przebierania jestem mega zadowolona. Poluję jeszcze na jakiś kombinezon, mam jeden ale na rozmiar 80 więc będzie za duży właśnie widzę, że w lidlu będą fajne, muszę je obadać i pewnie się skuszę za taką cenę.
dorisday2512
Dorisday2512 super wózek Czy to nie jest Quinny ? Bo wydaje mi się że mam taki sam, tylko mój jest ciemno niebieski i niestety używany :/ Nie wygląda już tak ładnie ale najważniejsze że jest i przede wszystkim jest bardzo funkcjonalnie, u mnie cała rodzina zachwala więc powinnyśmy być zadowolone
nie, ten mój to espiro , ale quinny to chyba wlasnie bardzo podobny jest. Bardzo mi sie podobał ten Quinny, tyle ze cena dosc wysoka i jego waga zdecydowaly ,ze mój wybór to espiro. Masz jednak rację duzo dobrych opini usłyszec mozna na temat Twojego wózeczka :-)
natolin
wózki są fajne, ale ja też gdybym miała po starszym dziecku to bym nie inwestowała w nowy, zresztą w ten co mam to też nie zainwestowałam, bo dostaliśmy używany w rodzinie, sama bym takiego nie kupiła, bo bardzo drogi wg mnie.
co do smoczków to ja mam jeden, ale nie mam siły nawet wstać i sprawdzić jaki. chyba nuk.
gratuluję udanych zakupów w ciucholandzie :-) moja mama dzisiaj zakupiła kolejny kombinezonik, choć mówiłam jej, że raczej już nie trzeba i żeby nie kupowała ;-)
a co do tych naklejek z biedronki co lolisza pisała to właśnie też widziałam i miałam Wam o tym napisać, bo to chyba fajne, takie świecące;-) (tak właśnie stwierdzam, że sama jestem jak dziecko ;-) )
co do smoczków to ja mam jeden, ale nie mam siły nawet wstać i sprawdzić jaki. chyba nuk.
gratuluję udanych zakupów w ciucholandzie :-) moja mama dzisiaj zakupiła kolejny kombinezonik, choć mówiłam jej, że raczej już nie trzeba i żeby nie kupowała ;-)
a co do tych naklejek z biedronki co lolisza pisała to właśnie też widziałam i miałam Wam o tym napisać, bo to chyba fajne, takie świecące;-) (tak właśnie stwierdzam, że sama jestem jak dziecko ;-) )
emiliab
Ale ciesze się bo dostałam laktator i podgrzewacz Aventa, więc dokupię butelki i będzie komplet :-)
A myślałaś o takim zestawie startowym?
AVENT Airflex 0%BPA! - ZESTAW STARTOWY - PROMOCJA! (1222742633) - Aukcje internetowe Allegro
Sama taki mam, kupiony od tego sprzedawcy. Polecam.
A mnie wpadł w oko śpiwór z lidla tylko zastanawiam się czy welurowy to dobry pomysł czy lepiej kupić bawełniany (o ile takie są) i w jakim rozmiarze (napisali, że jest w rozmiarze 70-110). Jak radzicie? Czy taki śpiworek od początku się przyda czy lepiej na później większy kupić, a na początek w kocyk okręcać malucha?
Roxannka
Pracująca mama!
A myślałaś o takim zestawie startowym?
AVENT Airflex 0%BPA! - ZESTAW STARTOWY - PROMOCJA! (1222742633) - Aukcje internetowe Allegro
Sama taki mam, kupiony od tego sprzedawcy. Polecam.
dzięki wielkie za ten link, bardzo fajny komplet i za rozsądną cenę. Widze, że cenowo to się bardziej opłaca niż jakbym dokupowała pojedyńcze butelki
A mnie wpadł w oko śpiwór z lidla tylko zastanawiam się czy welurowy to dobry pomysł czy lepiej kupić bawełniany (o ile takie są) i w jakim rozmiarze (napisali, że jest w rozmiarze 70-110). Jak radzicie? Czy taki śpiworek od początku się przyda czy lepiej na później większy kupić, a na początek w kocyk okręcać malucha?
Ja też zastanawiam się nad tym śpiworkiem, ale najpierw musze go zobaczyć i pomacać Już tak mam A ostatnio widziałam się z koleżanką, która bardzo sobie chwaliła śpiworki, szczególnie na spacerach, a my jednak całą zimę bedziemy musiały się przemęczyć, więc myśle że fajne rozwiązanie
Maga76
Ja dzisiaj jestem mega zadowolona Kupiłam gruby akrylowy kocyk, buteleczki z LOVI, pojemniczki na smoczki, szczoteczki, obcinaczki itp. Stanęłam do kasy żeby płacić, a pani ekspedientka pyta : dziewczynka czy chłopczyk ? Mówię, że dziewczynka, po czym pani wyciąga z pod lady prezent - wyprawkę dla niemowlaczka i wkłada mi do reklamówki
Zobacz załącznik 285389
dostałam gęsiej skórki i o mały włos się nie popłakałam w sklepie ze wzruszenia Ja wiem, że to gratis, ale tak szalenie miło mi się zrobiło
Zobacz załącznik 285389
dostałam gęsiej skórki i o mały włos się nie popłakałam w sklepie ze wzruszenia Ja wiem, że to gratis, ale tak szalenie miło mi się zrobiło
reklama
Efa
Maga, super :-). Takie gratisy z zaskoczenia to niby reklamówka, a ile radości sprawiają
Podziel się: