reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

natolin co do spiworkow to sa one fajne do czasu az dziecko nie siada i probuje wstawac, potem zaczyna sie denerwowac bo nie moze sie w nim przekrecic i nie ma swobody ruchow, ja mam dwa rozmiar 68 i 78 i wiekszych nie zamierzam kupowac, wtedy przejdziemy juz na kolderke,
oj szkoda z tym cerffurem, ja juz mobilna nie jestem co najwyzje ide sie przewietrzyc wokolo bloku, a na wieksze zakupy nie mam sil, chyba, ze ktos mnie poturla :)

reklama
Co do śpiworków to moja mam dzisiaj przyniosła ze szmatlandu bo myślała, że nie mam. A to będzie już 5-ty...
Nie mam już gdzie upychać ciuszków dla małego

A my wczoraj kupiliśmy zimową czapeczkę dla Bartusia i rękawiczki. Słodkie :D Dodatkowo jakieś pierdółki: nożyczki, cążki, szczotkę do włosów, smoczek uspokajający, majtki siatkowe dla mnie, podkład ceratkowy, etui na smoczek, patyczki do uszu i gruszkę do nosa :D
A kurier przyniósł pościel dla małego. Słodka :D

malutka80 - zimową czapeczkę i rękawiczki w pierwszym lepszym dzieciowym sklepie można dorwać? Bo już od kilku dni zastanawiam się gdzie mojego D. posłać, żeby kupił....w sumie to wolałabym pójść sama ale że nie mam siły (i ochoty) po sklepach biegać to muszę się mężem wysługiwać :D

reklama
margerrita - super:) Tesco mamy praktycznie "pod blokiem", więc jak dam radę do może i sama się przejdę zobaczyć co i jak.
Alicja - rękawiczki niby w komplecie są ale wolę mieć na zapas jeszcze jakieś jedne takie nie przypinane :tak: bo te co mam są wszystkie z zatrzaskami dopasowanymi to danego kombinezoniku...

Do góry