reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Ja najgrubsze jakie mam to 2 polarkowe w tym jeden jest różowy - prezent zanim wiadomo było kto w brzuchu siedzi, ale i taki bedzie ok, najwyzej mnie Franek przeklnie jak sie za kilkanascie lat zobaczy w różowym kocyku zawiniety na zdjęciach :)
Grubszych juz nie kupuje bo w domu potrzebny raczej nie bedzie a na spacer mysle że nawet w zimie kombinezon, spiworek i ten kocyk wystarczy.

W biedronce od czwartku świecące naklejki Disneya jakby ktos był zainteresowany http://www.biedronka.pl/oferta/artykuly_przemyslowe/oferta_tygodnia/

Ostatnia edycja:
reklama
a ja wreszcie jestem posiadaczką wózka :-)
Dziadziuś w sobotę zakupił furę dla wnusia .... strasznie się cieszę.

Załączniki

• DSC01212.jpg
    DSC01212.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC01208.jpg
    DSC01208.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 70
  • DSC01210.jpg
    DSC01210.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 71
Doris- wozeczek super sie prezentuje. Mozesz zmierzyc wymiary wewnetrzne gondoli?
ja caly czas na etapie szukania wozka:)
przerobilam milion opcji. Najblizej na chwile obecna jestem zakupu Jedo Fyn 4ds. Ze wzgledu na gondole i amortyzacje.
Spacerowka slaba, pewnie bede zmieniac.
Szkoda zreszta, ze nie mozna kupic samego glebokiego wozka. U wszystkich producentow w zasadzie tylko w zesawie:(

Super wózek ! Zresztą wszystkie wózeczki nowe są fajne, mają taki nowoczesny wygląd.
Ja małą muszę wpakować do wózka po synu sprzed 10 lat :( Cieszę się z Wami z zakupów, ale troszkę mi żal :( buuuu

Maga zawsze te zaoszczędzone pieniążki będzie mogła wydać na coś fajnego dla rodziny czy maluszka ;-) ja tam myślę że dzidzi wszystko jedno w jakim wózku jedzie ważne żeby wygodnie i ciepło było :rofl2:

reklama
Doris- wozeczek super sie prezentuje. Mozesz zmierzyc wymiary wewnetrzne gondoli?
ja caly czas na etapie szukania wozka:)
przerobilam milion opcji. Najblizej na chwile obecna jestem zakupu Jedo Fyn 4ds. Ze wzgledu na gondole i amortyzacje.
Spacerowka slaba, pewnie bede zmieniac.
Szkoda zreszta, ze nie mozna kupic samego glebokiego wozka. U wszystkich producentow w zasadzie tylko w zesawie:(

wymiary wewn.
78 cm / 35 cm / 19 cm

Maga jak ja bym miala wózek po starszym synku to pewnie tez bym nie kupowala , ale oddalam go takiej biednej rodzinie dawno temu.
Poza tym to w moim wypadku wózek to prezent od mojego taty .... takze nie wiem jakby to bylo gdyby nie on.

Do góry