reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Co do zaangażowania mojego M w opieke nad małym to sie nie martwie, on już by poleciał na spacer jakby miał z kim... :)
Mój G. dzisiaj stwierdził,że on by chętnie poszedł z małym już na gokarty albo pokopać w piłę. No normalnie myślałam że pęknę ze śmiechu. Jeszcze trochę minie zanim do tego dojdzie :)

Ja to bardzo chciałabym mieć pomoc mojej mamy przy małym. Wiem,że niczego nie narzucałaby mi ale po prostu pomogłaby jak tylko może- chodź by w porządkach, praniu i gotowaniu,ale niestety mama sama teraz potrzebuje pomocy po operacji. Na teściową nie mam co liczyć mimo że mieszkamy w jednym mieszkaniu, zresztą od niej nawet nic nie chce- dam sobie rade. Ostatnio nawet G. usłyszał od niej- " zrobiłeś sobie to masz" .. no po prostu dzięki. Nie tknie małego !!!!

dla dziewczyn niezaopatrzonych jeszcze w pieluchy : W SuperPharmie paczka Huggisow 90szt za 35 zl. Wystarczy miec ich karte-a teraz wyrabiaja na miejscu, wiec nie ma problemu.
Ja dzis zakupilam. To moje pierwsze pieluchy i czuje sie dumna:)

ja jestem typowym przykładem lenia, panikarza, płaczka, więc mama by się przydała u mnie;-)

no coś ty natuś??????:D:D:D:D:D:D:D
moja mama wczoraj stwierdziła, ze jak ja juz tak panikuję (jakakolwiek próba rozmowy na temat szpitala, dziecka a nia daj Boże porodu to wg niej panika:p) to ona chyba ucieknie z domu jak dostanę bólów porodowych............ miło co???????????

ech, u mnie cała rodzina jest wybitnie zaangażowana w ciążę, ale jak tylko pytam kto mi pomoże pieluchy zmieniać, to jakoś temat się samoistnie zmienia :D
śmieję się, że jestem zwolenniczką inżynierii genetycznej- dziecko powinno zacząć robić kupę, gdy nauczy się korzystać z sedesu :D to musi się dać jakoś zrobić... ;p

no coś ty natuś??????:D:D:D:D:D:D:D
moja mama wczoraj stwierdziła, ze jak ja juz tak panikuję (jakakolwiek próba rozmowy na temat szpitala, dziecka a nia daj Boże porodu to wg niej panika:p) to ona chyba ucieknie z domu jak dostanę bólów porodowych............ miło co???????????
hehe, nieźle, moja gdyby ze mną mieszkała to pewnie też by uciekła

Dziewczyny może Wy mi doradzicie- poszukuje kocyka,ale tym razem takiego grubszego, bardzo ciepłego. Tylko nie wiem już z jakiego on materiału powinien być? Przeglądałam allegro ale kiepsko widać czy jest cieńszy czy taki grubszy. Mam już dwa cieńsze i teraz poszukuje coś grubego.

reklama
Mała_mi88 ja właśnie taki grubszy kupiłam w sklepie, bo na allegro wszystkie takie cieniutkie mi się wydawały. A jednak dopóki nie dotkniesz nie będziesz wiedzieć jaki jest dokładnie.

Do góry