reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

doridsay mutsy transportera mam

jak patrze na posciele to az mnie korci by jakas zamowic i sie musze powstrzymywac, bo dostalam od mamy szyta jeszcze przez moja babcie, ma troche latek, ale troche tego jest, wiec sie przed zakupami jakos hamuje
na poczatku i tak bedzie maly spal w spiworku

reklama
Świetne te Wasze zdobycze. A chciałam Wam przypomnieć, że od wczoraj w biedronie są naklejki do dekoracji ścian, mebli itd na arkuszu 50x70cm.
Sarisa gdzie kupiłaś ten kocyk? Czy on jest bawełniany?

A dzieki .
Nina własnie się smiejemy z M. ,że juz przesadzamy z Żyrafką ,ale zaczęło się od łóżeczka z żyrafką Klupś i tak już idzie wszystko w żyrafke hahahah,ale wolę żyrafkę niż księżniczki i tego typu rzeczy.
E-lona kocyk w smyku kupiony i napisane 85% akryl i 15% poliester .
Malutka ja wogóle nie chciałam pościeli tylko ochraniacze i w rożku będzie spała i tez patrzylam za czyms tanim. Ale moja Mamcia dała pieniążki i powiedziała,zebyśmy sobie kupili co nam się podoba wiec tak też zrobiłam. Pewnie poscieli nie bedzie narazie tylko ochraniacze założymy. A posciel poczeka na swój czas ,a najważnijesze ,ze wszystko bedzie takie same :).

Ja też miałam wcześniej sporo rzeczy z żyrafkami, a teraz sobie odpuściłam.
Kocyk kupiłabym jakby był bawełniany. W ogóle to jakoś ciężko mi gdzieś spotkać w 100% z bawełny.

Może tu lepiej będzie widać te naklejki. Zrobiłam im fotkę. Te żyrafki też bardzo mi się podobają. wrzesien.jpg

reklama
Do góry