reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
to ja się troszkę pochwalę: dziś po wielu za i przeciw ostatecznie zakupiliśmy wózeczek :-) ciekawe kiedy dostarczą w wybranym przez nas kolorze do sklepu...ma być albo w środę albo dopiero za tydzień..

Alicja, uska - oba wózki śliczne!! Mnie też dzisiaj przywieźli wózio - ale nie mogę nigdzie namierzyć w necie jakiegoś sensownego zdjęcia, żeby się pochwalić :confused2:.

ja właśnie przy tym moim wózku mam skrętne przednie koła ale mają one możliwość zablokowania skrętu - naciskasz guziczki i już, po kłopocie. Według mnie takie skrętne koła to całkiem przydatna funkcja - wczoraj jeździłam sobie wózkiem po całym sklepie i przyznam że ze skrętnymi łatwiej mi się manewrowało niż gdy były "na sztywno"

sparr wózek całkiem fajny :-p

reklama
Ja tez uwazam ze skretne kola sa przydatne, ulatwiaja prowadzenie wozka a w razie czego zawsze je mozna zablokowac. Spar ten wozek tez jest calkiem calkiem fajny :) no i jakby nie patrzec naprawde tani. Choc nie wiem czy ja nie zastanawialabym sie nad kupnem uzywanego a jakiegos lepszego, bo czesto mozna po okazyjnej cenie kupic moze sie jeszcze nad taka mozliwoscia zastanowisz?

Do góry