reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
bylam dzis w rossmanie. kupilam dla małej zel do mycia z serii rossmanowskiej za 9,90;-), kremik na odparzenia, patyczki kosmetyczne, chusteczki...jestem bardzo zadowolona z zakupow bo wydaja sie dobre chociaz nie drogie. musze jeszcze dokupic oliwke hipp i bede miec chyba wszystko. a i dla siebie kupilam zel pod prysznic i mydlo bialy jelen:tak:. po niedzieli zamierzam spakowac torbe:-D

Chciałam poznać waszą opinię o wyrobach early days i w ogóle o angielskich ubrankach, jakich marek szukać, żeby były dobrej jakości. Zamierzam kupić bodziaczki w Sklep internetowy Happy Clothes, czy ktoś już tam kupował? doradźcie czy warto? Doradźcie gdzie można w internecie kupić tanio w dobrej jakości.

Krylek ja angielskie ciuszki dla maluchów bardzo lubie, mam sporo i early days i carters i jestem zadowolona, dużo też mam Next, gatunkowo wg mnie bardzo ok a ja jestem nawiedzona pod tym kątem. Niestety nie bardzo wiem gdzie można kupić w necie te ciuszki ale jak ktos wie to też jestem zainteresowana :)

Po 15:00 jedziemy na zakupy i cos czuje ze mnie poniesie...

reklama
Krylek ja mieszkam w Anglii i powiem ze te body sa OK :)) Early days kupilam w Promarku jest to sklep w ktorym za male pieniazki mozna sie fajnie ubrac.
Oczywiscie NEXT, M&S czy Mothercare maja lepsza jakosc ale z drugiej strony dziecko tak szybko rosnie ze czasem kupic cos w wiekszej ilosci troszke taniej.

Te bodziki ktore pokazalas jak dla mnie sa bardzo dobre pralam je juz 2 razy i po praniu zachowuja sie tak jak przed czyli nie powyciagane i nadal prezentuje sie ok.
Cena tez uwazam ok jak na polskie warunki bo widzialam juz ze na ALLEGRO sprzedaja je pojedynczo za KOSMICZNA cene!!!!!
Jak dobrze pamietam w Anglii kosztuja ok 4- 5 funtow wiec 37 za 7 sztuk naprawde dobra cena.

Ostatnia edycja:
Do góry