reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Zobacz załącznik 279448Zobacz załącznik 279450Zobacz załącznik 279451Zobacz załącznik 279453

ooo juz widac ;)
pencil.png

cudny :) ach kiedy my będziemy mieć taki

Madziol pokoik śliczny.
Mój synuś ma na razie swój kącik u nas w sypialni i tyle, a w jego pokoiku jest nadal składzik na pranie i inne graty :oo:
Mieliśmy urządzać mu pokój od razu, ale stwierdziliśmy, że i tak i tak przez przynajmniej pioerwsze pół roku będzie spał z nami w sypialni więc pokoikiem zajmiemy sią na wiosnę - może będzie jakiś zastrzyk gotówki i energii.

A ja mam problem z innej beczki - nie mam się w co ubrać w taką pogodę, nie mieszczę się oczywiście w żaden sweterek, ani kurteczkę a kurcze trochę szkoda czasu kupować ciążowe grubsze rzeczy na samą końcówkę:errr: Że tez ten wrzesień musi się tak paskudnie zaczynać, no!

mam dokładnie to samo,wczoraj kupiłam spodnie dresowe a góra?? jak narazie w męża szafie grzebie i wyciągam jego bluzy ale on tez niewielki :-Dwięc nawet nie mysle jak dotrwam do końca ,a ja jeszcze cały wrzesień i październik:crazy:

Ja się mieszczę w ubrania męża (ku jego wielkiej radości) :-) no ale przecież "na mieście" się tak nie pokażę :-)

no i tak jeansy ciazowe sie skurczyly, zostaly mi spodenki do kolan a u nas zimno i pod kocem siedze
ale ladnie wiosennie madziol zrobiliscie,
u nas w pokoju meble dla dzidzi sa, tylko brakuje mi jeszcze motywow dzieciecych, chcemy naklejki poprzyklejac, ale sie nie moge zdecydowac na ktore i stwierdzilismy, ze poczekamy, na razie i tak bedzie w naszej sypialni, wiec dalej pokoj dziecka to skladzik, szuszarnia i prasowalnia :)

jak ja Wam zazdroszczę tego, że może urządzać pokoiki dla swoich maluszków :-( my niestety wynajmujemy kawalerkę więc jedynie co to kącik możemy małej przygotować.. co prawda na razie jej to powinno wystarczyć - dużo miejsca kruszynka nie zajmie ;-) mam nadzieję, że jak już zacznie się przemieszczać to uda nam się coś innego, większego wynająć..

Madziol pokoik śliczny :).

My robimy kącik dla córci u nas w sypialni :) w sobotę przyjedzie łóżeczko, materac, wózek, fotelik :) Już nie mogę się doczekać :) Jak zrobimy kącik to wstawie zdjęcia :)
Ciesze się że już będziemy mieli te najważniejsze rzeczy :).

Jesli chodzi o ubrania to ja poszperałam wczoraj w ciuchach :) i znalazłam fajną ciepłą bluzkę :) Polecam - można fajnie się ubrać tani kosztem :)

Pociesze sie ze od połowy wrzesnia ma jeszcze wrocic lato bo w niektorych czesciach POlski ma byc i 27 stopni.
A ja własnie mysle co ubiore zaraz do lekarza. Jeansów od miesiaca nie nosiłam a brzuch urosł wiec nie wiem czy mi sie na dupe wcisna a spodnie 3/4 jeszcze do konca nie wyschły po praniu. Az boje sie siegac jeansy z szafy i sprawdzac. Do tego mam polar ale pojde bez zapinania sie bo on na poczatku ciazy sie ledwo dopinał.

reklama
Do góry