reklama
ja do buziuchny mam hipp i perfecta baby na każdą pogodę
płyn do kąpieli i szampon mam 2w1
a oliwkować będę, nie wiem czy codziennie, ale na pewno, choćby po to, żeby ciemieniuchy nie było. Już kilkakrotnie natknęłam się z opinią, że najlepsza jest oliwka z oliwek, a nie jakieś kupne kosmetyczne. Słyszałyście coś o tym?
SylwiaZG- wspominałaś, że masowałaś Córcię. Ja czytałam podręcznik Bettiny Schlomer o masażu dziecka i jestem zachwycona! Na pewno, jak tylko dzidzia będzie mieć te 6-8 tyg, będę jej tę chwilę luksusu zapewniać Stosowałaś jakiś specjalny program czy bardziej "na wyczucie"?
Jak czytam te wasze posty, to czuję się taka opóźniona we wszystkich newsach odnośnie pielęgnacji maleństwa. Na SR nie chodzę, bo lekarz mi powiedział, że nie mam po co ;p i np. o czymś takim jak octenisept słyszę po raz pierwszy. Do czego to służy?
I może wiecie jaka będzie najlepsza maść na bliznę po cc?
Ja na bliznę po operacji usunięcia torbiela jajnika używałam Contractubex. Została mi cieniutka kreseczka, prawie niewidoczna
emiliab
Fanka BB :)
I może wiecie jaka będzie najlepsza maść na bliznę po cc?
Ja nie stosowałam żadnej maści na bliznę po cc. Bardzo ładnie mi się zagoiła sama. Poza tym jest w takim miejscu,że nawet jak bym założyła bardzo skąpe figi, to i tak byłaby niewidoczna.
Co do kosmetyków, to kupię krem oraz szampon i płyn do kąpieli 2 w 1 nivea. Oliwkę mam bambino, bo mój mąż sobie kupił do opalania
rykiavik
Fanka BB :)
Wszystkie się chwaliłyście już prawie Waszymi kącikami dla maleństw, to ja pokażę, jak to wygląda u mnie na chwilę obecną
Malutka ma tylko swój kącik w moim i tak małym pokoju, ale chyba wyszło całkiem- całkiem
dużo rzeczy starałam się zrobić sama, więc pościel, ochraniacz na łóżeczko i komódka są mojej roboty
brakuje nam tylko karuzeli, no i muszę skończyć haftować wzorki na ochraniacz na przewijak, który narazie smętnie stoi w roku zawinięty w worek na śmieci
no i bajzel pod łóżeczkiem czeka na radykalne usunięcie, muszę tylko wreszcie kupić odpowiednio wąskie pudełka, żeby się zmieściły
Malutka ma tylko swój kącik w moim i tak małym pokoju, ale chyba wyszło całkiem- całkiem
dużo rzeczy starałam się zrobić sama, więc pościel, ochraniacz na łóżeczko i komódka są mojej roboty
brakuje nam tylko karuzeli, no i muszę skończyć haftować wzorki na ochraniacz na przewijak, który narazie smętnie stoi w roku zawinięty w worek na śmieci
no i bajzel pod łóżeczkiem czeka na radykalne usunięcie, muszę tylko wreszcie kupić odpowiednio wąskie pudełka, żeby się zmieściły
basienka2807
Zaciekawiona BB
rykiavik kacik dla niuni naprawde uroczy Super!
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
rykiavik śliczny kącik i zdolna mamusia :-)
reklama
Podziel się: