reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

kahaa ja miałam ten sam problem (i będę mieć ;) więc używałam najpierw gondoli (wypinałam ze stelaża i sobie przenosiłam np. z kuchni do salonu) a kiedy Miśka podrosła dokupiłam łóżeczko turystyczne (niedrogie a przydatne też jako kojec). Może to wyjście dla Ciebie?

reklama
kahaa ja miałam ten sam problem (i będę mieć ;) więc używałam najpierw gondoli (wypinałam ze stelaża i sobie przenosiłam np. z kuchni do salonu) a kiedy Miśka podrosła dokupiłam łóżeczko turystyczne (niedrogie a przydatne też jako kojec). Może to wyjście dla Ciebie?
ja mam taki zamiar :) chciałabym żeby mała w ciągu dnia spała w wózku/gondoli a dopiero na noc cyk - do łożeczka

tylko, ze wlasnie sobie uswiadomilam, ze na gondoli od wozka jest napisane, zeby nie uzywac w pomieszczeniach. i gdzies mi sie o uszy obilo, ze w takiej gondoli robi sie za goraco, nie ma cyrkulacji powietrza i zwieksza sie ryzyko SIDS, a ja akurat na tym punkcie mam swira...

no chyba łóżeczko turystyczne to w takiej sytuacji najlepsze rozwiązanie. znajomi, którzy mieszkają w piętrowym segmencie chwalą sobie. tylko chyba lepiej dokupić jakiś porządniejszy materac gdyby standardowo było jakieś badziewie ;)

No bez przesadyzmu z tymi gondolami i SIDS chyba że chcecie włożyć do gondoli dziecko grubo ubrane, opatulone w kocyk, z 10 maskotek, na to zasunięta budka gondoli i przykrycie od niej a na samą górę moskitiera :p Bo niby jaka jest różnica w dopływie powietrza między wózkową gondolą a takową kołyską?

1187484850

reklama
A moja bedzie spała w łózeczku bo woze poki bedzie w miare ciepło wystawie na balkon ale w zime bedzie zawalał pokoj. Mam zamykana klatke schodowa dla 4 mieszkan ale boje sie go tam zostawic ze juz nie zastane.

Do góry