reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
No oferta kusząca :))
Ale ja miałam uczulenie jakieś na CYPISKA co kiedyś były te proszki dla dzieci hihi - matka mi mówiła a Natan nie mogł zadnego z tych obecnych używać miał podrażnienia ...
Więc kupuję normalny i niebędę się szczypać i kasy wydawać niepotrzebnie
:D

dzięki! :) chociaż z tym rodzeństwem to coś czuję, że chyba jak mąż się do adopcji przekona ;) czyli myślicie, że sosnowe łóżeczka są takie niedobre? żadna z Was nie ma sosnowego?

emiliab fajna promocja - chętnie skorzystam bo jeszcze nic nie mam do prania ciuszków małej :tak:

natolin mnie podobają się sosnowe łóżeczka ale to kwestia wyglądu - musi być/wyglądać stabilnie i pewnie np. to z Bajkowej Krainy wydaje mi się takie kruche.. Ważny jest też mocny stelaż bo jak maluszek zacznie stawać i podskakiwać to musi go łoże utrzymać :) my będziemy kupować właśnie albo bardzo jasne, sosnowe, albo w kolorze ciemnego orzecha

Ostatnia edycja:
natolin, my kupiliśmy sosnowe z klupsia i też planujemy rodzeństwo dla Jagi, a łóżeczko jest solidnie zrobione.

Podobały mi się na allegro bukowe, ale z gluck są drogie, o innych naczytałam się na forach, że są zadry na szczebelkach, no i nam zależy na łóżeczku z wyciąganym szczebelkiem, żeby Jaga mogla sama wchodzić i wychodzić, a te z opuszczanym bokiem tego nie mają.

Dziewczyny od czwartku w Tesco można będzie kupić 2 proszki Lovella w cenie jednego (po 20,99zł).

A zarówno kołyskę, jak i łóżeczko mam z drewna sosnowego. Całkiem normalne mi się wydaje.

Ostatnia edycja:
i ja juz w koncu zaczelam powoli kupowac rzeczy dla maluszka:) ale za wami to jestem daleko w tyle:)
zaprojektowalam tez nebelki do pokoju, jutro jade do firmy robiacej meble. Pod koniec wrzesnia beda! Juz sie nie moge doczekac;)

co do wozka, moje kolejne typy powoli odpadaja. Na chwile obecna faworytem jest Jane nomad. Na zywo widzialam tylko wersje z gondolka. Rozmiar standardowy. Powiem szczerze, ze te wszystkie gondole wydaja mi sie bardzo male. Atez jestem zdania, ze pierwsze pol roku dziecko powinno w gondoli przejezdzic. TYlko coraz wieksze mam watpliwosci,ze tam sie zmiesci:) Dobrze, ze pod koniec tego okresu bedziemy je coraz lzej ubierac i spiworki przestana zajmowac miejsce.

Ja mam łóżeczko sosnowe. Teraz dość ciężko znaleźć łóżeczko z innego drewna niż sosna. Ale ja jestem zadowolona. Wygląda solidnie i stabilnie. W praktyce się okaże jakie jest po czasie :)

reklama
dziewczyny, a orientujecie się może czy można kupić sam ochraniacz na łóżeczko, bez pościeli? Bo pościel już mam, sama haftowałam, tylko ochraniacza na szczebelki mi brakuje, ale go już nie chcę szyć sama i haftować, wolałabym gotowy. Chodziłam po sklepach ale tam ochraniacze są w zestawach pościeli, a mi cały zestaw niepotrzebny ;/

Do góry