reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Jak można tak linkami rzucać to pokażę wam sklepik w którym ja kupiłam sobie ubranek dla Wanessy - są śliczne i bardzo tanie u mnie w sklepie normalnie komplecik śpioszki + kaftanik kosztują w granicach 22-35zł
A tutaj zobaczcie same po 12,50zł i frotkowe też i naprawdę ładne i mam już je w domciu i jestem zadowolona jak nie wiem :D
Odzież - sklep-dla-dzieci.eu

I pokażę wam jaki ja sobie kupiłam fotelik - kollorek mi się tak podoba .. ach ....

sliczny fotelik. drogi?

reklama
119zł - razem z pokrowcem także naprawde taniutko i ten materiał taki fajny .. a kolorek uuuuu .. tak mi się spodobał :) Na allegro jak znajdę link to podeślę :)

ten mi się spodobał bo ogólnie nie lubię różu .. mam w rodzinie siostrzenicę 24 lata ma ale taka blachara typowa - różowa cała blondyna po solarce .. makabra i mam obrzydzenie do różu .... ale ten taki pudrowy i delikatny to ładny :D

muszę też w końcu się zdecydować na jakiś fotelik, no i dobrze, że o tym smoku napisałyście, bo ja nie pomyślałam o nim. a co do kosmetyków to popieram dawidowe

ja na studiach chyba ze 3 lata chodziłam na rozowo i do tego blon włosy. CHyba przez to juz nie przepadam za tym kolorem ale wozek w kolorze srebrno rozowym jest cudny. Nawet maz powiedział ze ładny i nie bedzie wstydził sie chodzic na spacery

hihi .. tak jak mówię coś lekkiego - delikatnego te kolory takie mocne pink mi się nie podobają .. wogóle takie ostre nie są za ładne poprostu sie nudza i męczą oczy również dziecku ..

Ja smoczki kupiłam 2 szt. z Aventu, mąż wybierał bo ja nie mogłam się zdecydować he he taki był wybór. Jestem ciekawa tylko czy będzie mała chciała smoka bo ja ich nie lubiłam:)
Udało mi się znaleźć kabel od aparatu to porobię fotki i powrzucam zdjęcie wózka i łóżeczka:)

Co do koszyczków to ja kupiłam w Tesco hipermarkecie 2 szt. za 24,99 akie wiklinowe z materiałem w środku jeden większy, drugi mniejszy. Na komodę ustawiłam bo nad komodą mam blat długi i pod spód pasują jak ulał. A dwa mam z Pepco.
W drogerii Natura kupiłam sobie żel do higieny intymnej z serii Biały Jeleń:) Ale wersja mniejsza taka podróżna i mydło, przyda się do szpitala żeby się z dużymi flaszkami nie taszczyć.
Kosmetyki to kupiłam Bambino i z serii Rossmanna tej Babyderm czy jakoś tak. J&J się boję bo ja miałam na to uczulenie.

reklama
Do góry