reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

a ja się właśnie przymierzam do zakupu koszul do karmienia, oczywiście na allegro, bo wychodzić mi się nie chce...

reklama
Nienawidze koszul nocnych... dlatego też to artykuł ktorego nie kupiłam jeszcze i nawet nie myśle o nich... jakieś jednak bede musiała mieć, mam już za to puchaty szlafroczek i licze na to ze mnie położne nie zjedza jak wskocze w dres zaraz tylko jak bede w stanie sama sie przemieszczać.

Ja w koszulach się poruszać nie potrafię i nocą strasznie w nich marznę. Kupiłam tylko jedną długą i więcej nie zamierzam. Jak tylko się da odrazu zarzucę luźne portki na tyłek i podkoszulkę:)
A co do koszuli do rodzenia... Widziałam na Dyrekcyjnej, że za nim wejdzie się na blok porodowy to dają swoje koszule-szpitalne.

Ja wracając z nad morza, wstąpiłam do biedronki i wanienki nadal stały :) Wzięłam niebieską - choć oczekuję dziewuszki :p Błękit najbardziej przypadł mi do gustu :)

reklama
Dziewczyny co myslicie o czyms takim??
FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK T4145 - KURIER !! (1155790620) - Aukcje internetowe Allegro
kurcze mam ochotę kupić bo pierwsza córcia mi tak dała popalić z tym noszeniem na rękach ech:zawstydzona/y: sama niewiem cena dość dobra mi się wydaje:eek: ma ktos jakieś doswiadczenie ??

Asiorek polecam ten bujaczek fishera:
http://allegro.pl/item1161637026_fisher_price_m7930_lezaczek_bujaczek_2w1_promocja.html
Ma bardziej stabilną konstrukcję, można ustawiać dwie pozycję, a później może służyć dziecku jako krzesełko. Szwagier ma i zanim młody nie zaczął raczkować, to było świetne rozwiązanie także do karmienia. Polecam!

Do góry