reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

kurka_pieczona co do fotelika to ja zamowilam 3 dni temu na allegro i po dobrej cenie fotelik bardzo dobrej firmy maxi cosi CITI SPS, ktory na stronie fotelik.info w rankingu ma ocene 4/5 za 335 zł . Jestem bardzo zadowolona, lekki, cena elegancka, dzidzius bedzie w pozycji lezacej, co jest ważne a takie co maja ocene 5/5 to juz by kosztowaly z 600-700 zł.. wysylam liink, żebys sobie zobaczyla ;)

FOTELIK Maxi Cosi Citi SPS Desert 2010 + DASZEK gr (1163377344) - Aukcje internetowe Allegro

Pozdrawiam ;-)

reklama
Od samego poczatku chciałam kupić X-lander xq ale teraz zoabczyłam ten espiro gtx i wydaje się być lepszy. tzn. większa gondola, rozkładana spacerówka do pozycji leżącej i chyba jedank zdecyduję się na gtx. Sama już nie wiem. Czy któraś z dziewczyn orientuje się czu x-lander xq ma tylko siedzenie kubełkowe?

Ja za swój używany maxi cosi cabriofix razem ze śpiworkiem zapłaciłam 270 zł razem z przesyłką i jest w super stanie- pokrowiec i tak można zdjąć i wyprać.

Mamy tu gdzieś specjalistkę od x-landerów, bo mi się wydaje, że same kubełkowe spacerówki są w tej firmie.

Daissy, polecam Espiro GTX - nie jest to tak popularny wózek, jak X-lander, mimo że moim zdaniem jest dużo lepszy. Ja kupiłam używany, który wygląda jak nowy, więc cieszę się, że zaoszczędziłam. Nie wiem, czy widziałaś wózek na żywo? Wózek jest świetny - ma długą gondolę (wydaje mi się, że na długo starczy), bardzo wygodną rączkę z możliwością regulacji, duże pompowane koła - wygodnie się prowadzi. Stelaż łatwo się składa, na stelażu bardzo łatwo montuje się gondolę, spacerówkę i fotelik samochodowy. Kolory wózka są przepiękne, żywe, tapicerka jest z materiału bardzo wysokiej jakości, który łatwo się ściąga do prania. Spacerówka - rozkłada się zupełnie na leżąco, ma regulowany podnóżek, można ją montować tyłem i przodem do kierunku jazdy. Moim zdaniem wózek ten jest rewelacyjny, ma wszystkie najlepsze cechy dobrego wózka - funkcjonalność i świetny design (to dla estetów:). Jedyna wada - waga, ale niestety to jest normalne przy pompowanych kołach, ale po prostu nie wyobrażam sobie innych na zimę na nasze chodniki. Słowem - polecam wszystkim :)

A ja miałam startować z pampersów 2, ale w rossmanie jest jakaś promocja 1 za 23zł. Więc stwierdziłam, że wezmę chociaż jedną pakę do szpitala. Tak mnie korciło, że otworzyłam opakowanie i wyjęłam jednego pampka. Jeśli chodzi o rozmiar to wcale takie malutkie nie są, myślę że dadzą radę:)

ja wczoraj z zakupami poszalalam. za rada smoniq poszlam do asdy i na promocji kupilam pieluszki, kosmetyki, termometr, caly wozek ciuszkow i elektroniczna nianie z sensorem oddechu, ktory uruchamia alarm jezeli dziecko przez 20 sekund sie w ogole nie poruszy.
dziewczyny z uk, jesli myslicie o takiej niani to w asdzie teraz kosztuje ona tylko 40 funtow z gwarancja na rok.

closer to nature ® Suresound Ultimate Monitor | Tommee Tippee

a dzis po wozek jedziemy.

a specjalistka od exlanera jest smoniq.

Ostatnia edycja:
Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że można zamontować tylko fotelik tej samej firmy, tzn. Espiro Multi.

reklama
Daissy
X lander XQ ma TYLKO siedzenie kubelkowe:(((((((((((((( ku mojej ..wrecz rozpaczy

Kahaa
gratuluje zakupow ja tez sie nad tym monitorem oddechu zastanawialam ale w koncu nie kupilam. Podoba mi sie ANGELCARE. Juz dawno na niego zachorowalam:-):-):-)
Angelcare Baby Monitor AC401 Digital Movement Sensor Pad & Sound Monitors - Tiny Tots Direct

No chyba ze jeszcze do ASDY wskocze raz i jak bedzie to kupie TT
Dzisiaj za to poszalalam:))) dziewczyny z Anglii pewie widza co to CARBOOT ( to miejsce gdzie ludzie sparzdaja uzywane rzeczy ktorych juz nie potrzebuja- np ciuszki, ktore sa sprzedawana na ALEGRO w tych kompletach wsasnie w wiekszosci pochodzia z carbootow) Kupila 3 siatki pieknych rzeczy za 20 funtow (100zl)
Mam 8 spodni jensowych
4 sukienki
3 spudniczki
kombinezon
polarkow zapinanych na zatrzaski 3
1 komplet polarek +spodenki wyglada a'la dresik
2 kangorki bluzy rozsuwane z kapturkami
i kilka bluzeczek takich na body
istne pinkowe szalenstwo mnie dopadlo:))))))))))))))))
teraz piore..............

Do góry