reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Ja tez mam niebieska:-) Chociaz zielona chyba bardziej mi sie podobala, ale decyzje pozostawilam mezczyznie, wybral niebieska wiec jest niebieska-tez jest super. Na szczescie moj P dzisiaj troszke pozniej do pracy idzie wiec wskoczylismy w autko i do Biedronki:-) Na piechote troche daleko bym miala:-)

reklama
Natolin przecież nie od razu musi braknąć. Na pewno nie jedną biedronkę macie. A poza tym to w realu są od 22.07 w promocji wanienki od 20 do 50 zł w rozmiarach ok 85 i 100cm.

Ja mam biedronkę może 50 metrów od domu i stwierdziłam, że jak mam wydać za taką samą 50 zł w tesco, to wolę tą i resztę spożytkuję na coś innego ;-).

No i ja lubię kupować na promocjach ;-).

A kolor też wybierał ślubny ;-).

Agrafa a oglądałaś te wanienki w realu? W gazetce to w sumie nic nie pisze czy mają jakieś dodatkowe bajery i ciekawa jestem czy mają termometr lub coś innego.

U nas reala w zg nie ma niestety.

Ta biedronkowa ma 2 "rowki" na brzegu- pewnie na mydełko, pod spodem ma też dziurki na stelaż chyba i termometr wbudowany. No i jest długa-1 m (gdyby nie moje 4 litery, sama bym się do niej zmieściła;-)).

A ta z gazetki real wygląda tak samo, ale jest krótsza-jak widzę jakieś 84cm.

Agrafa w realu są 2 długości. Pierwszy rodzaj wanienki jest o dł 84cm za 20 zł i 100cm za 25 zł, a drugi rodzaj wanienki jest o dł 86 cm za chyba 40 zł i 100 cm za 50zł (mniejszym drukiem jest dopisane).

Ja właśnie wróciłam z biedronki i pooglądałam te wanienki. Fajnie są i dużo naklejek mają. Niestety nie kupiłam, bo wanienek mam 2 po synu. Za to kupiłam skarpetki z zygzakiem :p

reklama
Do góry